Funkcia sa objavila v najnovšej beta verzii aplikácie.

Populárna klávesnica SwiftKey získava čoraz viac funkcií, ktorých je skutočne neúrekom. Microsoft sa snaží do klávesnice integrovať aj svoje ďalšie produkty. Najnovšie sa tak udialo aj s aplikáciou Microsoft To Do, ktorá získava vlastnú skratku na paneli nástrojov klávesnice SwiftKey. 

Veľa používateľov smartfónov pripomienkové aplikácie nepoužíva, pretože na ne zabúda. Nová skratka na paneli nástrojov klávesnice SwiftKey im tak môže pripomínať, že aj tento typ užitočnej aplikácie existuje. Integrácia pripomienok To Do do klávesnice je dobrý krok najmä preto, že klávesnica je jednou z najpoužívanejších aplikácií v telefóne.

Po aktualizácii na najnovšiu beta verziu aplikácie SwiftKey (7.8.6.4) sa skratka zobrazí v paneli nástrojov. Ešte užitočnejšia je možnosť automatického pridania úlohy zo schránky, čo uľahčuje ukladanie odkazov, ku ktorým sa chcete neskôr vrátiť.

Aplikácia umožňuje iba pomenovať úlohu a vybrať, do ktorého zoznamu sa zaradí – všetko ostatné musíte urobiť v hlavnej aplikácii To Do. 

Ak si chcete funkciu vyskúšať, stiahnite si najnovšiu beta verziu aplikácie SwiftKey z Obchodu Play alebo z obchodu APK Mirror.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.