Google otvára svoju platformu Android Auto pre vývojárov máp a navigácií tretích strán. GPS navigácia od slovenskej firmy Sygic bude dostupná na Android Auto™ do konca roka, keď Google službu oficiálne sprístupní verejnosti.

Vďaka Android Auto budú vodiči už čoskoro môcť používať Sygic GPS Navigáciu na displeji svojho auta. Tento týždeň Google oznámil, že umožní ďalším kategóriám aplikácií prístup na platformu Android Auto. Google tiež predstavil Sygic ako jedného z vybraných partnerov navigačnej kategórie a vyzdvihol Sygic GPS Navigáciu ako jednu z najpokrokovejších navigácií pre autá.

„Veľmi sa tešíme, že Sygic GPS Navigácia bude pre našich užívateľov dostupná priamo v autách vďaka konektivite Android Auto,“ uviedol Lukáš Dermek, šéf produktu Sygic GPS Navigácia.

Sygic ako najsťahovanejšia offline navigácia, ktorú používa viac ako 200 miliónov šoférov na celom svete, bude tým pádom kompatibilná so všetkými najvýznamnejšími konektivitami. To znamená, že používatelia Sygicu budú môcť cestovať bezpečne, bez internetu a bez potreby pozerať sa na telefón.

Značky: