K dispozícii je pre Android a iOS.

Doplnok Head-Up displej je k dispozícii pre aplikáciu Sygic GPS Navigation. Sygic teraz sprístupnil jeho novú generáciu, ktorú je možné si úplne prispôsobiť.

Head-Up displej dokáže zobraziť navigačné pokyny, rýchlostné obmedzenia a ďalšie užitočné informácie z displeja smartfónu na čelnom skle vozidla, čo najmä v noci chráni vodiča pred oslepovaním rozsvieteným displejom smartfónu.

Sygic Head-Up displej

Sygic Head-Up displej. Zdroj: Sygic

Nová generácia doplnku Head-Up Display umožňuje prispôsobiť si všetky informácie podľa svojich vlastných kritérií. Môžete si vybrať spomedzi viacerých praktických schém rozloženia, farieb a obsahu, vrátane zobrazovania predpokladaného času príchodu (ETA), rýchlostných obmedzení, sklonu vozovky a vzdialenosti do cieľa.

Doplnok umožňuje naraz zobrazovať až tri rôzne druhy informácií. Nová generácia doplnku Head-Up displej je k dispozícii v aplikácii Sygic GPS Navigation pre zariadenia Apple a Android.

Zdroj: TS Sygic

Prečítajte si aj:

Sygic dostal novú funkciu: Ukáže vám informácie o semaforoch

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit