Pripravovaný modelový rad Galaxy Tab S7 odhaľuje množstvo technických parametrov.

Portál SamMobile uvádza, že v Galaxy Tab S7+ bude použitý čipset Snapdragon 865+ a verzia s 5G bude bude podporovať sub-6GHz. 12,4-palcový Super AMOLED displej bude mať rozlíšenie 2800 × 1752 pixelov. 

SAMSUNG GALAXY TAB S7

Zdroj: GizChina

Nebude chýbať ani podpora pre dotykové pero S Pen. Pod displej by sa mala dostať čítačka odtlačkov prstov, pričom aktuálne nevieme, či sa použije optická alebo ultrazvuková verzia.

Najvýkonnejší čipset od Qualcommu bude spárovaný so 6 alebo 8 GB pamäte RAM, zatiaľ čo úložisko bude mať kapacitu 128 GB a 256 GB. Pre európsky trh bude tento tablet pravdepodobne dostupný iba s čipom Exynos.

SAMSUNG GALAXY TAB S7

Galaxy Tab S7+ 5G, Zdroj: GizChina

Nedávno sme sa dozvedeli, že tablet bude vybavený obrovskou 10 090 mAh batériou. Okrem štedrej kapacity je pozitívne, že Galaxy Tab S7+ pravdepodobne dostane (podľa dánskej certifikačnej databázy) aj podporu 45W rýchleho nabíjania.

Model Galaxy Tab S7+, o ktorom sa dozvedáme na základe dnešnej správy bude mať na zadnej strane dva fotoaparáty – 13 Mpx a 5 Mpx, zatiaľ čo pre selfie fotoaparát sa použije senzor s rozlíšením 8 Mpx. Po softvérovej stránke môžeme očakávať používateľské rozhranie One UI 2.5, ktoré je založené na Androide 10.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Garmin predstavil nové inteligentné hodinky série fēnix ​​6, Instinct a tactix Delta so solárnym nabíjaním

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.