Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TCL predstavuje nový rad produktov TCL vrátane televízorov Mini LED QLED, soundbarov a domácich spotrebičov

Na milánskej výstave dizajnu predstavila svoje najnovšie produkty rôznych kategórií, vrátane radu C pre rok 2023 s televízormi Mini LED a QLED, ale taktiež nové soundbary a domáce spotrebiče.

TCL získala pozíciu Top 2 v oblasti televízorov a preniká na trh v Európe

V roku 2022 značka dosiahla 76% nárast vo veľkoplošných televízoroch Mini LED a QLED (v kategórii 65 palcov a viac). Na európskom trhu bola stratégia spoločnosti TCL založená na prémiovej ale pritom cenovo dostupnej technológii. TCL v roku 2022 prvýkrát skončila na treťom mieste a objem jej predaja v Európe zaznamenal medziročný nárast o 5,3 %.

Záväzok k trvalo udržateľným technológiám

TCL Technology investovala do ochrany životného prostredia celkom 1,04 miliardy USD. Ušetrila 229,53 miliónov ton vody a množstvo recyklovaných vodných zdrojov v priebehu roku dosiahlo 54,64 miliónov ton. Okrem toho dosiahlo množstvo recyklovaného odpadu 81 865 ton. Okrem toho sa TCL zaväzuje do roku 2025 znížiť emisie skleníkových plynov o 18 %, spotrebu vody o 27 %, spotrebu elektrickej energie o 13 %, spotrebu zemného plynu o 70 % a spotrebu EPS o 10 %.

Spoločnosť TCL Europe predstavuje svoje produkty v mnohých kategóriách, ktoré ponúkajú stále viac prémiových technológií a know-how

Zoznámte sa s novým radom TCL C84

V roku 2023 predstaví TCL svoju najnovšiu generáciu s ešte lepším vizuálnym zážitkom, s vysokým a presným kontrastom, menším bloomingom, vysokým jasom a lepšou rovnomernosťou obrazu. Vďaka viacerým zónam lokálneho stmievania, ktoré zabezpečujú nekonečnú škálu kontrastu, ale taktiež vďaka vysokej účinnosti a širokému uhlu svietenia diód Mini LED dosahujú televízory TCL Mini LED doposiaľ najvyššiu úroveň jasu. Špičkový jas HDR 2 000 nitov zabezpečuje čisté zobrazenie aj za denného svetla.  

Nový rad C84 je najnovší prémiový mini LED televízor TCL, ktorý je k dispozícii vo veľkostiach 55“, 65“, 75“ a 85“. Rad TCL C84 je založený na najnovšej generácii technológie TCL Mini LED a farebnej technológii QLED a je podporovaný algoritmami kvality obrazu AiPQ 3.0, takže poskytuje vynikajúci výkon, pokiaľ ide o kvalitu obrazu a vynikajúci kontrast. Špičková kvalita obrazu je navyše kombinovaná s bezkonkurenčným zvukom vďaka Dolby Vision IQ a Dolby Atmos.

Nové televízory QLED radu C64 a C74

Pre hráčov predstavuje TCL nový rad C74, ktorý kombinuje QLED s technológiou Full Array Local Dimming, 4K HDR Pro a 144Hz Motion Clarity Pro pre plynulý, ostrý a farbistý obraz HDR. Tento nový model (dostupný v uhlopriečkach 55″, 65″ a 75″) má impozantnú špičkovú obnovovaciu frekvenciu 144 Hz, funkciu 240Hz Game Accelerator a Full Array Local Dimming HDR 1 000 nitov, čo hráčom poskytuje mimoriadnu kvalitu obrazu pri príslušných hardvérových a softvérových konfiguráciách.

Spoločnosť TCL rovnako uvádza na trh nový rad C64, ktorý je k dispozícii vo veľkostiach 43″, 50″, 55″, 65″, 75″ a 85″. Tento nový televízor je vybavený technológiou TCL QLED pre špičkové farebné podanie a predstavuje vynikajúcu hodnotu pre tých, ktorí chcú vysokokvalitnú interaktívnu domácu zábavu, aby si v rámci prepojeného a inteligentného životného štýlu mohli vychutnať všetky filmy, športové prenosy a hry v HDR. Tento úžasný cenovo výhodný televízor, ktorý je certifikovaný podľa štandardov Dolby Vision a Dolby Atmos, je vybavený funkciou 120Hz Game Accelerator, ktorá viac než uspokojí potreby príležitostných hráčov, a s displejom HDR 10+ je silným súperom na trhu televízorov strednej a vyššej triedy. 

Aby spoločnosť TCL ponúkla zákazníkom najlepší zážitok vrátane kvality obrazu a zvuku, dodáva taktiež soundbary, ktoré odpovedajú skvelému obrazovému výkonu, napríklad nové soundbary s Dolby Audio pre rok 2023 radu S64, ktoré sú dokonalým doplnkom televízorov TCL.

Široká ponuka vysokovýkonných domácich spotrebičov TCL

Dva roky po uvedení prvých domácich spotrebičov TCL v Európe uvádza spoločnosť TCL na trh novú sadu produktov, ktoré spĺňajú meniace sa očakávania spotrebiteľov ohľadne ľahšieho a zdravšieho života v domácnosti.

Značka predstavuje 3. generáciu klimatizácií TCL s novým inovatívnym radom Gentle Cool a FreshIN, ktoré zákazníkom poskytujú príjemnejšiu atmosféru a presnejšiu reguláciu teploty, navyše s lepšími zdravotnými účinkami a nižšou spotrebou energie.

Chladničky TCL sú v záujme udržateľnosti vybavené systémom Multi Air Flow, ktorý zabezpečuje správne chladenie potravín tým, že ich obklopuje čerstvým vzduchom, nech sú umiestnené kdekoľvek, a udržuje ich tak ďalej čerstvé. Technológia automatického uvoľňovania aniónov (AAT) navyše pridáva do vnútorného obloženia skrine špeciálny minerálny materiál, ktorý poskytuje ďalšie čistiace a antioxidačné účinky a zabezpečuje, že chladnička ostane baktériostatická.

V roku 2023 spoločnosť TCL Europe predstaví taktiež nový rad pračiek P3 spadajúci do triedy A, a to ako z hľadiska energetickej účinnosti, tak z hľadiska hlučnosti. Tieto výrobky majú nízky dopad na životné prostredie, a to predovšetkým vďaka technológii TCL Brushless Digital Inverter, ktorá umožňuje motoru pračky bežať na optimálne otáčky pre danú náplň a spotrebováva tak menej energie než bežné pračky. Systém automatického váženia taktiež automaticky vypočíta spotrebu vody a dĺžku cyklu podľa množstva bielizne v bubne, čím zníži množstvo spotrebovanej vody. 

Spoločnosť TCL zdôrazňuje silné prepojenie technológií a športu

Spoločnosť TCL učinila angažovanosť vo svete športu dôležitou súčasťou svojej globálnej stratégie a vytvorila silnú stratégiu sponzoringu, ktorej cieľom je posilniť vplyv značky po celom svete. V Európe sa spoločnosť TCL v záujme urýchlenia prenikania na trh a podpory svojho rastu a silných ambícii rozhodla posilniť svoje záväzky podporou niekoľkých popredných tímov a udalostí v rôznych súťažných ligách, a to prostredníctvom niekoľkých významných sponzorských zmlúv na rôznych trhoch.

TCL je novým prémiovým partnerom španielskej kráľovskej futbalovej federácie do roku 2026 a je taktiež oficiálnym partnerom talianskej futbalovej reprezentácie do roku 2026, pričom značka je taktiež partnerom kultového futbalového klubu Arsenal v Spojenom kráľovstve a českej futbalovej reprezentácie.

Okrem futbalu je TCL taktiež partnerom francúzskej ragbyovej federácie (a jej mužských a ženských tímov XV a 7-a-side po dobu troch rokov) a prémiovým partnerom hádzanárskeho tímu Győri Audi ETO KC v Maďarsku a hádzanárskeho tímu Zagreb Handball Club v Chorvátsku.

Aby spoločnosť TCL v roku 2023 ponúkla všetkým športovým fanúšikom optimálny a pohlcujúci zážitok zo sledovania, ako by boli priamo na štadióne, rozširuje svoju kolekciu TCL XL o ešte väčšie množstvo modelov televízorov Mini LED a QLED s uhlopriečkou od 65″ až do 98″.

Značky: