Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Expozícia „ELEMENTS – TCL Green Horizon” na Via Tortona v rámci akcie Fuorisalone predstaví najnovšie produkty pre rok 2023 vrátane Mini LED QLED televízorov, domácich spotrebičov a konceptuálnych zariadení budúcnosti

Značka TCL, jeden z dominantných hráčov na globálnom trhu televízorov a popredná spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky, oznámila, že sa prvýkrát zúčastní presláveného veľtrhu Milan Design Week 2023 (17. až 23. apríla 2023) a v rámci akcie Furiosalone predstaví svoju expozíciu „ELEMENTS – TCL Green Horizon”. Expozícia sa bude nachádzať v objekte Via Tortona 14 v centre Tortona Design District.

TCL naďalej inšpiruje k jedinečnosti a pod heslom „Inspire Greatness” zobrazí svoju víziu, ako vytvárať technológie pre lepšiu budúcnosť a ako prepojiť ľudí po celom svete s jedinečným priemyslovým a estetickým dizajnom, intuitívnym užívateľským zážitkom a udržateľnou výrobou. Expozícia prevedie návštevníkov pohlcujúcou cestou, na ktorej objavia štyri prírodné živly, a pripomenie im, ako príroda bola a je tým najväčším zdrojom inšpirácie, kreativity a inovácií. Návštevníci zazrú podmanivý umelecký počin odkazujúci na udržateľný rozvoj, prežijú interaktívne zážitky a uvidia inovatívne produkty, ktoré sa dotknú horizontu blízkej budúcnosti, kedy príroda a technológie budú žiť a existovať v harmónii.

“Sme doslova nadšení a hrdí, že sa môžeme prvýkrát zúčastniť akcie Fuorisalone v priebehu veľtrhu Milan Design Week. Exkluzívna expozícia ilustruje našu filozofiu, kde je dizajn výrobkov a oddanosť zákazníkom v centre pozornosti, a dokladá našu podporu udržateľnosti rozvoja priemyslu,” hovorí Frédéric Langin, Chief Commercial Officer, TCL Europe.

V priebehu veľtrhu Milan Design Week návštevníci uvidia najnovšie produkty TCL pre rok 2023 vrátane Mini LED QLED televízorov, domácich spotrebičov a konceptuálnych zariadení budúcnosti.

Oficiálne zahájenie účasti TCL Europe na Milan Design Week/ Fuorisalone a predstavenie noviniek pre rok 2023 sa uskutoční v rámci tlačovej konferencie 17. 4. 2023.

Tlačová konferencia TCL Fuorisalone 2023:

Dátum: 17. apríla, 2023

Čas: 18:00

Miesto: Via Tortona 14 in Milan

Značky: