Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TCL Electronics (1070.HK), vedúca značka spotrebnej elektroniky, oznámila, že jej produkty prezentované na veľtrhu CES 2022 (Central Hall #17017, Las Vegas Convention Center, 5. -7. januára 2022) získali zaslúženú pozornosť odborových organizácií, ako sú TWICE, Asia Digital Group a Europe Digital Group, ale taktiež odbornej verejnosti a médií, a dostali nasledujúce ocenenia.

Prvým ocenením je “Innovation Award of Mini LED Display Technology” pre televízor TCL OD Zero Mini LED 8K TV X925 PRO. Druhým ocenením je “The Most innovative Award of The Year” pre inteligentné okuliare TCL NXTWEAR AIR a tretím ocenením je “Eye Protection Innovation Award of The Year” pre tablet TCL NXTPAPER 10s.

Ocenenia boli udelené dňa 6. januára v rámci oficiálnej udalosti „Global Top Brands Award Ceremony“ sponzorované organizáciami TWICE Asia, Digital Group a Europe Digital Group.

Televízor X925 PRO je prvým televízorom s najnovšou technológiou podsvietenia TCL Mini LED OD Zero™. Televízor vo formáte 85 palcov s rozlíšením 8K je postavený na technológii Mini LED a prináša revolučný výkon zobrazovania, má ultratenký dizajn a pohlcujúci audio systém kombinovaný so zážitkami na platforme Google TV™. Navyše k úchvatnému výkonu obrazovky pridáva audio zážitok, ktorý definuje kvalitu počúvania v obývačke. Audio systém je poháňaný reproduktormi Onkyo pre prémiový pódiový zvuk so spracovaním zvuku Dolby Atmos® 3D pre zážitok, ktorý diváka celkom obklopí.

TCL NXTWEAR AIR predstavuje novú generáciu inteligentných okuliarov a ponúka prenosný filmový zážitok s ekvivalentom 140palcovej obrazovky zo vzdialenosti štyroch metrov. Toto zariadenie pozdvihuje zážitok zo sledovania filmov, mobilných hier alebo umožňuje kancelársku prácu z domova. S hmotnosťou len 75 g a štandardnými šošovkami majú okuliare NXTWEAR AIR navyše aj dva páry meniteľných predných šošoviek pre pohodlie a štýl.

Tablet TCL NXTPAPER 10s je navrhnutý špeciálne s ohľadom na ochranu zraku a zavádza nové štandardy do tohoto odvetvia. Redukcia modrého svetla je v tomto prípade najdôležitejšia a zahŕňa ako hardvérové, tak softvérové riešenia. Jeho displej s vlastnosťami papieru využíva desať ochranných vrstiev, a pritom zachováva prirodzené farby. Displej získal certifikáciu TÜV a redukuje modré svetlo až o 50 %. Užívatelia ocenia taktiež čisté zobrazenie z rôznych pozorovacích uhlov vďaka finálnej povrchovej úprave znižujúci odrazy okolia.

Poznámka: Dostupnosť uvedených produktov sa môže líšiť podľa regiónu a krajín.

Značky: