Do ponuky zaradí aj hodinky Galaxy Watch4.

Telekom oznámil, že do ponuky zaradí telefóny Samsung Galaxy Z Fold3 5G a Galaxy Z Flip3 5G. Na obe novinky už spustil predobjednávky.

Galaxy Z Fold3 5G je prvým modelom radu FOLD, ktorý Telekom zaradí do svojej ponuky. K predobjednávke v Telekome sa dá získať až do 1000 eur späť pri výkupe starého zariadenia, Z Premier Service na jeden rok, extra flipové puzdro s dotykovým perom a výkonný napájací adaptér. K dispozícii je tiež zľava do 40 eur na úvodný poplatok za mobil.

V prípade modelu Galaxy Z Flip3 5G ponúka operátor takisto až do 1000 eur späť pri výkupe starého zariadenia, Z Premier Service na jeden rok a zľavu do 40 eur na úvodný poplatok. Špeciálnu stránku s oboma predobjednávkami nájdete na webe Telekomu už teraz.

Oba modely štartujú v ponuke Telekomu už v piatok 27. augusta 2021. Dostupnosť jednotlivých farebných verzií bude oznámená neskôr. Telekom zároveň zaradí do svojej ponuky aj hodinky Samsung Galaxy Watch4.

V Orangei to bude rovnako

Orange takisto spustil predobjednávky smartfónov Samsung Galaxy Z Flip3 5G a Samsung Galaxy Z Fold3 5G, ku ktorým pridá balíček bonusov od spoločnosti Samsung. Ak si v čase medzi 11. a 26. augustom 2021 predobjednáte niektorú zo Samsung noviniek a zároveň sa odpredáte svoj starý mobil, získate nárok na dodatočný bonus k výkupnej cene za staré zariadenie.

Orange uvádza, že je potrebné, aby ste si niektorý z dvojice mobilov predobjednali do 26. augusta a následne sa do 26. augusta aj predregistrovali na stránke samsung.com/sk/predobjednavky/.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G bude v Orangei dostupný za plnú akciovú cenu 999 eur a Samsung Galaxy Z Fold3 5G za 1799 eur. S paušálmi Go ich môžete získať od 1 eura na splátky.

Zdroj: Telekom, Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit