Podmienkou je vek 15 – 26 rokov, obsahuje neobmedzené volania + 100 minút a 5 GB dát za 20 eur.

Telekom rozširuje portfólio Happy paušálov o novinku určenú pre špecifickú cieľovú skupinu mladších zákazníkov od 15 do 26 rokov. Nový paušál Happy XL data pre mladých nie je limitovaný ISIC kartou či iným preukazom, môžete si ho zobrať iba na občiansky preukaz, ak spĺňate vekovú podmienku.

Nový paušál štartuje 18. mája 2017 a obsahuje 5 GB dát – 3 GB sú určené pre využitie doma i v zahraničí a 2 GB fungujú ako balík Extra dáta pre SR. Zatiaľ však nie je známe, akým spôsobom bude fungovať využívanie 3 GB dát v zahraničí od 15. 6., kedy začne platiť nová regulácia roamingu. Či bude napr. možné využiť celý objem na dovolenke zadarmo alebo s nejakým príplatkom. Do 14. 6. je ku každému MB účtovaný doplatok vo výške 6 centov.

Ak by vám nestačil základný objem, môžete si aktivovať aj jarnú novinku denných balíkov – 1 GB za 1 € či neobmedzený objem dát za 4,99 €, oba na 24 hodín. Paušál obsahuje neobmedzené volania do siete Telekomu a 100 voľných minút do iných sietí. SMS či MMS v paušále nie sú zahrnuté, k dispozícii sú po 10 centov.

Happy XL data pre mladých stojí 19,99 € mesačne a zákazníci od 18 do 26 rokov si k nemu budú môcť vybrať aj akciový telefón (na úrovni Happy M). Zákazníci od 15 do 18 rokov budú mať k dispozícii verziu bez telefónu. Oba varianty budú ponúkané s 24-mesačnou viazanosťou. Verzia bez telefónu ponúka výhodu nulovej zmluvnej pokuty – môžete prestať využívať paušál, napríklad ak sa rozhodnete pre štúdium v zahraničí alebo budete dlhší čas mimo domácej krajiny.

Happy XL dáta pre mladých sa bude dať objednať na všetkých zákazníckych kanáloch. Paušál môže vstúpiť aj do skupiny Magenta 1 a rozšíriť benefity jej členov.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Telekom: Paušály Happy dostanú viac dát zadarmo, novinkou sú denné dátové balíky

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit