Operátor navýšil objem predplatených dát pre všetky paušály Happy a ponúka dátové neobmedzeno na 24 hodín.

Telekom koncom januára zvýšil objem dátových balíčkov pre paušály Happy XXL a Happy Profi. Teraz sa dočkali aj používatelia ostatných paušálov Happy, pričom v prípade paušálov Happy S, M či XL volania sa objem dát po novom dokonca zdvojnásobí.

Pôvodný a nový objem predplatených dát v balíkoch Happy:

ProgramXS miniXSSM, XL volaniaLXLXXLProfi
Pôvodné dáta10 MB100 MB200 MB500 MB2 GB4 GB8 GB12 GB
Extra dáta SR10 MB100 MB200 MB500 MB1 GB2 GB1 GB4 GB
Dáta SPOLU20 MB200 MB400 MB1000 MB3 GB6 GB9 GB16 GB

Zmeny sa budú uplatňovať automaticky v nasledujúcom zúčtovacom období, preto budú nabiehať postupne. Používatelia získajú balíček dát do konca viazanosti.

Balíček Extra dáta SR obsahuje štandardne dáta pre využívanie v slovenských sieťach Telekomu. Do 14. júna 2017 ho však môžete využívať aj v zahraničí a to v Zóne 0 a 1 s roamingovým doplatkom 6 centov za MB.

Nové denné dátové balíky

Telekom okrem zvýšenia objemu predplatených dát predstavil aj praktickú novinku vo forme denných dátových balíkov. Tie sú určené pre prípad, že potrebujete počas dňa výrazne dátovať a nechcete si míňať svoj predplatený objem dát. Napr. potrebujete suplovať pevné pripojenie do internetu alebo sledovať veľa multimediálneho obsahu.

K dispozícii sú dva typy denných dátových balíkov. Prvý balík obsahuje 1000 MB dát s platnosťou 24 hodín a zaplatíte zaň 1 euro. Druhý balík zahŕňa neobmedzený objem dát s platnosťou 24 hodín za cenu 4,99 eur. Počas platnosti týchto balíčkov sa nespotrebúvajú dáta z mesačného objemu dát Happy.

Aktivácia balíčkov bude k dispozícii cez SMS na číslo 12323 v tvare DATA DEN 1000 pre 1000 MB balíček resp. DATA DEN NEOB pre neobmedzený balíček dát. Balíčky sa budú dať aktivovať aj cez aplikáciu Telekom či mobilnú stránku, avšak aktivovať si ich môžu iba používatelia paušálov Happy M a vyšších.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Telekom zvýši objem prenesených dát pri Happy paušáloch

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit