Nekonečné dáta môžete využívať do 30. júna 2023.

Telekom oznámil júnový darček pre svojich zákazníkov – všetkým zákazníkom s paušálom automaticky aktivuje nekonečné dáta. Aktivácia prebehne v noci z 25. 5. na 26. 5. a nekonečné dáta bude možné využívať od 26. 5. do 30. 6. 2023.

Nekonečné dáta budú dostupné pre používateľov s T paušálmi, T Biznis paušálmi, Mobilným internetom a s programom Bez záväzkov. Platí, že neobmedzené dáta majú FUP na úrovni 1000 GB na celé obdobie trvania akcie a tento objem môžete využívať na Slovensku.

Telekom rozdáva nekonečné dátaZdroj: TOUCHIT
Telekom rozdáva nekonečné dáta

5G sieť s pokrytím 42 % populácie a zlepšená 4G sieť

Nekonečné dáta môžete využívať aj v 5G sieti, ktorou Telekom pokrýva už 42 % populácie Slovenska – v 54 mestách a 153 obciach. Najnovšie pribudlo pokrytie v Šuranoch a Vrbovom a 29 obciach. Detaily nájdete v pravidelne aktualizovanom článku o 5G sieti Telekomu.

Operátor tiež oznámil, že zlepšil kvalitu 4G siete vo viac ako 100 lokalitách po celom Slovensku. Telekom navýšil kapacitu týchto lokalít s cieľom poskytovať kvalitný a konzistentný zážitok v celej svojej sieti. V praxi to znamená, že aj keď budete na hromadnej udalosti, kde budú do siete Telekomu pripojené tisíce používateľov, mali by ste mať k dispozícii prenosové rýchlosti minimálne na úrovni 5 Mbps.

Telekom s víťazstvami v teste Opensignalu

Telekom aj vďaka týmto zlepšeniam získal viacero víťazstiev v nedávnom teste spoločnosti Opensignal. Tá hodnotila kvalitu sietí slovenských operátorov, pričom Telekomu sa podarilo získať až 11 ocenení:

  • Šesť kategórií vyhral ako jediný víťaz – skúsenosť v hrách, hlasových aplikáciách, rýchlosť uploadu, 5G uploadu a dve kategórie konzistentnosti
  • Päť spoločných víťazstiev – skúsenosť so sťahovaním dát, 5G skúsenosť v hrách, hlasových aplikáciách v 5G sieti, dostupnosť 5G a pokrytie 4G

Detaily si môžete pozrieť na webe spoločnosti Opensignal.

Opensignal: Hodnotenie slovenských mobilných sietí v marci 2023Zdroj: Opensignal
Opensignal: Hodnotenie slovenských mobilných sietí v marci 2023

Zdroj: Telekom, Opensignal

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit