Operátori reagujú na koronavírus.

Telekom oznámil, že jeho predajne sú po víkende opäť otvorené. Naďalej však platí, že fungujú v obmedzenom režime. Štandardné otváracie hodiny sú od 10:00 do 14:00 (pár predajní má upravené hodiny na čas od 11:00 do 15:00). Na predajniach je celkovo menej pracovníkov. Obmedzený režim platí pre predajne v nákupných centrách i samostatné kamenné pobočky.

Telekom aktuálny zoznam otvorených predajní aktualizuje každý deň na webovej stránke telekom.sk/zoznam-otvorenych-predajni. Otváranie či zatváranie predajní sa môže priebežne meniť podľa dostupnosti predajcov. Operátor odporúča riešiť požiadavky na viacerých digitálnych kanáloch – Telekom aplikácia, web www.telekom.sk. K dispozícii sú aj infolinky 0800 123 456 a technická linka 0800 123 777.

Otvorené predajne Orangeu a ich otváracie hodiny si môžete skontrolovať cez web

Orange oznámil, že niektoré jeho predajne sú dočasne zatvorené alebo fungujú v obmedzenom režime. V predajniach momentálne vybavuje výmenu SIM kariet, aktiváciu mobilných aj fixných služieb, výmenu zariadení, reklamácie nefunkčných zariadení, a pod. Orange tiež oznámil, že vybavuje iba zákazníkov chrániacich sa rúškom a počet zákazníkov v predajni limituje na maximálne dvoch.

Zoznam predajní Orangeu a otváracích hodín je pravidelne aktualizovaný a nájdete ho na webe orange.sk/orange-slovensko/kontakty/zoznam-predajni.

O2 otvorilo všetky predajne

O2 otvorilo od 23. marca všetky svoje predajne. Priestory v obchodných centrách budú otvorené od 11:00 do 17:00 a ostatné v čase od 9:00 do 15:00. O2 však aj naďalej odporúča zákazníkom minimalizovať návštevy O2 Predajní a vybavovať požiadavky prostredníctvom aplikácie alebo webového rozhrania Moje O2.

V nevyhnutných prípadoch im odporúča postupovať v súlade s pravidlami, ktorými sa budú riadiť O2 predajne:

Bezpečnostné nariadenia v predajniach O2

Bezpečnostné nariadenia v predajniach O2. Zdroj: O2

Zdroj: Telekom, Orange, O2

Prečítajte si aj:

Operátori sprístupňujú detské a prémiové TV kanály zadarmo: Poznáme detaily

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit