Najmodernejšie Telekom Centrum v bratislavskom OC Central ponúkne takmer 100-palcovú TV s Magio, iné usporiadanie aj kávu v porceláne.

Telekom otvoril v bratislavskom nákupnom centre Central svoju novú predajňu. Tá je najmodernejšia v Európe, ponúka plochu 230 metrov štvorcových a nahrádza predchádzajúcu predajňu tohto operátora v OC Central.

Najvýraznejšou zmenou je samotné usporiadanie predajne. Hneď pri vstupe si všimnete trojicu stolov, kde si môžete vyskúšať aktuálne hardvérové novinky a vlajkové lode. Bok predajne lemuje výber nositeľných zariadení a široká ponuka príslušenstva. Novinkou je aj menej papierových popisov vystaveného hardvéru: potrebné informácie a špecifikácie sú dostupné v digitálnej podobe priamo na displeji telefónov.

V oddychovej časti si môžete vyskúšať interaktívne funkcie Magio televízie a to na jednom z najväčších dostupných televízorov Samsung s uhlopriečkou až 2,5 metra (98“). Vystavené sú aj produkty inteligentnej domácnosti Magenta SmartHome a každý návštevník si môže pozrieť aktuálne skladové zásoby telefónov v presklenom sklade. Ten je zabudovaný priamo do predajne za centrálny obslužný pult, ktorý nahradil štandardné oddelené stolíky. Sklad sa pravidelne dopĺňa.

Telekom do novej predajne zabudoval aj diskrétnu biznis zónu, servisné miesto Pôjde.to a ponuku dizajnovej kolekcie Telekom. V predajni je k dispozícii bezplatná WiFi a nabíjacie stanice. Štandardom je možnosť rezervácie stretnutia v predajni, alebo možnosť vziať si e-lístok už cestou do predajne cez web alebo mobilnú aplikáciu Telekom. Súčasťou predajne je pult firmy Moods bakery & cafe, kde si môžete objednať šálku kvalitnej kávy, čerstvé chlebíčky alebo chutnými koláčmi.

Telekom má aktuálne 18 vlastných a 85 partnerských predajní. Podiel predaja služieb v predajniach dosahuje 65% celkového predaja, počas Vianoc až 73%.

Prečítajte si aj:

Najpredávanejšie telefóny a tablety v Telekome za december 2017

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit