Telekom má v spolupráci s HBO dve zvýhodnené ponuky.

Telekom na tlačovej konferencii, ktorú venoval novinkám v službe Magio TV a vynovenej aplikácii Magio GO, oznámil aj uzavretie strategického partnerstva s HBO. Táto spolupráca by sa mala počas najbližších mesiacov prejaviť rôznymi spôsobmi. Na začiatok však Telekom ponúka zvýhodnené predplatné TV kanálov HBO a služby HBO GO.

K dispozícii sú celkovo dve ponuky. Pokiaľ máte službu Magio TV, môžete si objednať balíček HBO + HBO GO za špeciálnu cenu 6 eur mesačne. Pokiaľ používate od Telekomu mobilný paušál alebo fixný internet, HBO GO si môžete aktivovať za zvýhodnenú cenu 5 eur mesačne. Tieto ceny platia pri dvojročnej viazanosti.

Pripomeňme, že HBO predáva službu HBO GO za poplatok 6 eur mesačne. S Telekom paušálom alebo internetom tak môžete ušetriť 1 euro mesačne.

Na HBO štartuje v nedeľu 17. novembra 2019 skvelá miniséria, ktorej strhujúci príbeh je zasadený do búrlivých 80. a 90. rokov minulého storočia a Nežnej revolúcie. V hlavnej úlohe minisérie Bez Vědomí diváci uvidia charizmatickú slovenskú herečku Táňu Pauhofovú.

Telekom a HBO

Telekom spolupracuje s HBO, ponúka výhodnejšie ceny

Prečítajte si aj:

Slovak Telekom oficiálne predstavil vynovené Magio GO a úplne nový Magio GO TV Box (VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit