Vynovené Magio GO je k dispozícii pre smartfóny, tablety, počítače a inteligentné televízory.

Telekom oficiálne predstavil novú verziu svojej služby Magio GO. Verzia 3.0 je dostupná od konca októbra pre platformy iOS, Android a webové rozhrania počítačov. Detailne sme o vylepšenej aplikácii informovali v tomto článku.

Telekom na tlačovej konferencii uviedol, že nová verzia ponúka vynovené a moderné používateľské rozhranie, obsahuje zabudovanú videopožičovňu a ponúka funkciu na sledovanie rozpozeraných programov naprieč zariadeniami.

Magio GO

Magio GO vo verzii 3.0 prináša viaceré vylepšenia pre mobilné aplikácie

Väčší priestor pre nahrávky, aktivácia cez SMS a vyskúšanie služby zadarmo

V praxi to funguje tak, že TV kanál začnete sledovať na jednom zariadení a na druhom by vám malo Magio GO ponúknuť pokračovanie v sledovaní tam, kde ste prestali.

Telekom tiež navýšil objem nahrávok pre Magio GO a to na 30 hodín pre štandardnú verziu služby a na 60 hodín pre Magio GO Premium. Nahrávky sú uložené v cloude po dobu 2 mesiacov.

Dôležitá informácia je, že Magio GO si odteraz môžete jednoducho aktivovať zaslaním SMS správy. Službu si takisto môžete vyskúšať na obdobie 30 dní zadarmo.

Magio GO

Magio GO 3.0 je k dispozícii už aj pre inteligentné televízory a ďalšie TV zariadenia

V pláne je podpora pre Chromecast, Apple TV a LG televízory

Telekom takisto sprístupnil službu Magio GO pre inteligentné televízory. Od tohto týždňa je dostupná pre Samsung televízory modelového radu 2017 a novšie a tiež aj pre televízory a set-top boxy so systémom Android TV 7.0 a novším.

Operátor nám potvrdil, že aktuálne pracuje aj na podpore pre Chromecast a následne chce uviesť aplikáciu pre Apple TV a inteligentné televízory LG. Pripomeňme, že už aktuálne je možné sledovať Magio GO na Apple TV vďaka castovaniu cez AirPlay z iOS zariadení.

Aplikácia pre televízory Samsung, koré boli uvedené na trh v roku 2016 a skôr, k dispozícii nebude.

Magio GO

Magio GO aplikácia je dostupná pre inteligentné televízory. V príprave je podpora pre ďalšie zariadenia

Úplne nový Magio GO TV Box

Telekom oznámil aj úplne nový Magio GO TV Box, ktorý je založený na platforme Android TV 8.0 a obsahuje predinštalovanú aplikáciu Magio GO.

Takisto umožňuje inštaláciu ďalších aplikácií, ako je HBO GO či YouTube z Obchodu Play.

Magio GO TV Box

Nový Magio GO TV Box funguje na platforme Android TV 8.0 a môžete si ho prenajať za mesačný poplatok

Nový Magio GO TV Box je 4K ready a umožňuje aj pripojenie DVB-T2 antény. Tento box si budú môcť prenajať používatelia so službu Magio GO, cena prenájmu je 2,95 eur mesačne.

Starý Magio GO TV Box bude fungovať aj naďalej, aktualizáciu na novú verziu služby Magio GO však nedostane.

Takto vyzerá nový Magio GO TV Box

Fotogalérie aplikácie pre Android TV

Prečítajte si aj:

Magio GO prichádza na inteligentné televízory: Stiahnite si aplikáciu pre modely značky Samsung

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit