Telekom si pripravil celkom peknú jarnú nádielku. Prináša do svojej ponuky tri novinky a aj zlacnenie pre súčasný solídne predávaný smartfón od Xiaomi.

NOVINKA: MOTOROLA G8 POWER LITE & PHILIPS TV

Od soboty štartuje predaj nového smartfónu Motorola G8 Power Lite. Nový model nie je žiadny drobec: váži 200 gramov, prináša 8-jadrový procesor, veľký 6,5-palcový displej a aj tri fotoaparáty. K dispozícii bude v tmavomodrej farbe za tieto ceny:

https://www.telekom.sk/mob/objednavka/-/scenario/e-shop/hw-pausal/vyber-hw/motorola_moto_g8_power_lite_galaxy_blue

Druhou novinkou v ponuke je 4K televízor s uhlopriečkou 50“, konkrétne ide o model PHILIPS 50PUS7304. Tento televízor bude k dispozícii pre fixné i mobilné portólio, t.j. Magio internet, Magio TV i paušály ÁNO.

https://www.telekom.sk/mob/objednavka/smart-a-ine-zariadenia/-/scenario/e-shop/hw-pausal/vyber-hw/philips_50pus7304_12

COMEBACK: NINEBOT BY SEGWAY KICKSCOOTER ES2

Jarná sezóna je už v plnom prúde, a preto sa v Telekome rozhodli do ponuky vrátiť kolobežku Ninebot by Segway KickScooter ES2. Ceny štartujú na 2 € mesačne k najvyšším paušálom, resp. sú stanovené nasledovne:

https://www.telekom.sk/mob/objednavka/elektro-bicykle-a-kolobezky/-/scenario/e-shop/hw-pausal/vyber-hw/ninebot_segway_kickscooter_es2_a

ZLACNENÝ XIAOMI REDMI NOTE 8T

Už od piatku sú nastavené nové ceny pre najlepšie predávaný smartfón od Xiaomi: model Redmi Note 8T. Ceny Telekom znižuje pre viaceré paušály a to nasledovne:

  • o 24 € lacnejší pre ÁNO L
  • o 56 € lacnejší pre ÁNO M a ÁNO M Data
  • o 52 € lacnejší pre ÁNO S

Pri ÁNO S a ÁNO M boli mierne zvýšené mesačné poplatky, ale zároveň výrazne znížená akontácia (o 80 až 100 €), čím môže byť model celkovo dostupnejší.

Všetky ceny nájdete na tomto odkaze: https://www.telekom.sk/mob/objednavka/-/scenario/e-shop/hw-pausal/vyber-hw/xiaomi_redmit_note_8t_64gb

MAGENTA 1: 2X HUAWEI

V Magenta 1 ponuke ostávajú zaradené dva modely od Huawei, a to P30 litenova 5T.

Huawei nova 5T sa bude dať kúpiť lacnejšie o 72 € od ÁNO S až po ÁNO XL. K dispozícii je v dvoch farbách (Black a Midsummer Purple):

https://www.telekom.sk/mob/objednavka/huawei-ponuka/-/scenario/e-shop/hw-pausal/vyber-hw/huawei_nova_5t_black_nova

https://www.telekom.sk/mob/objednavka/huawei-ponuka/-/scenario/e-shop/hw-pausal/vyber-hw/huawei_nova_5t_midsummer_purple_magenta

Pri Huawei P30 lite sa bude dať ušetriť 52 € pri ÁNO L a 48 € pri ÁNO S, ÁNO M a ÁNO M Data. Aj tento model má Telekom v dvoch farbách: Midnight Black a Pearl White.

https://www.telekom.sk/mob/objednavka/huawei-ponuka/-/scenario/e-shop/hw-pausal/vyber-hw/huawei_p30_lite_midnight_black_magenta

https://www.telekom.sk/mob/objednavka/huawei-ponuka/-/scenario/e-shop/hw-pausal/vyber-hw/huawei_p30_lite_pearl_white_magenta