Deti sa môžu s Ťukim stretnúť aj osobne.

Obľúbená postavička Ťuki a rovnomenný kanál v ponuke Magio televízie od Telekomu oslávia 1. 6. 2017 svoje druhé narodeniny. Pri tejto príležitosti sprístupní Telekom kanál Ťuki TV pre všetkých zákazníkov Magio televízie úplne zadarmo. Akcia platí od 1. 6. do 31. 8. 2017 pre služby Magio IPTV, Magio Sat aj Magio GO.

Ťuki oslávi druhé narodeniny aj novým vlastným obsahom. Telekom uvedenie po úspešnej sérii Ťuki a jeho dobrodružstvá, ktorá dostala aj knižnú podobu, novú sériu animovaných rozprávok pod názvom Ťuki a stratený psík. Premiérové diely budú vysielané večer o 19:25. Reprízy z predchádzajúceho večera si budú môcť diváci pozrieť vždy ráno o 10:25.

Na obrazovky pribudne úplne nová televízna relácia Výbuch, v ktorej moderátor Vlado Varecha spolu so svojim detským asistentom Kubkom v chemickom laboratóriu vyskúšajú tie najzaujímavejšie chemické a fyzikálne pokusy. Do ponuky pribudnú aj nové pesničkové klipy Mira Jaroša, ako aj nové série rozprávok.

Ťuki na narodeninovej oslave ako výhra v súťaži

Telekom oslávi deň detí vo vybraných Telekom Centrách. Na deti a rodičov čaká cukrová vata, tvorivé dielne, maľovanie na tvár alebo modelovanie z balónov a každé dieťa poteší malý darček.

Rodičia sa navyše budú môcť zapojiť do súťaže o návštevu živého Ťukiho na narodeninovej oslave svojej ratolesti a o výhru ďalších zaujímavých cien.

Deň detí bude operátor oslavovať v týchto Telekom Centrách:
Banská Bystrica: Europa
Bratislava: Avion, Polus, Aupark, Eurovea*, Central
Košice: Aupark, OC Optima
Martin: M.R. Štefánika
Nitra: OC Mlyny
Poprad: Nám. Sv. Egídia
Prešov: OC Max*
Trenčín: OC Max
Trnava: City Aréna
Zvolen: Europa
Žilina: Aupark, OC Dubeň

*Ťuki sa príde s deťmi osobne stretnúť 1. 6. 2017 do Telekom Centra OC Max Prešov a do bratislavskej predajne Eurovea

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Vznikla nová detská televízia. Ťuki TV je exkluzívny TV kanál pre Magio

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit