Telekom začne od pondelka 6. mája 2019 predávať službu Magio internet vzduchom v novej verzii.

Nová verzia služby umožní vybrať si jeden z troch programov podľa potreby využívania dát. Všetky programy majú neobmedzené rýchlosti v závislosti od dostupnej 4G siete a majú rovnakú cenu ako pri pevnom pripojení od Telekomu:

  • variant M za 10,90 € ponúka 50 GB mesačne plnou rýchlosťou
  • variant L za 15,90 € ponúka 200 GB mesačne plnou rýchlosťou
  • variant XL za 20,90 € ponúka 500 GB mesačne plnou rýchlosťou

Po vyčerpaní mesačného balíka sa rýchlosť zníži na 512 kbps pre download i upload. Ak potrebujete ďalšie dáta s plnou rýchlosťou, k dispozícii je 10 GB balík za 10 €.

Magio internet vzduchom v Chytrom balíku i Magenta 1

Nová verzia služby Magio internet vzduchom umožní zaradenie služby aj do Chytrého balíka a ak už využívate pevnú linku či satelitnú TV, môžete získať aj zľavy v príslušnej kombinácii. Odteraz si tak môžu služby spájať aj zákazníci v nových oblastiach, kde doteraz neboli k dispozícii.

Zároveň je možné čerpať výhody pre mobilné paušály (väčší objem dát, viac minút), keďže Magio internet vzduchom figuruje v Magenta 1 ako štandardná pevná služba.

Dostupnosť Magio internet vzduchom: Nie je pre každého

Nová verzia služby je určená pre používateľov, ktorí nemajú v mieste bydliska širokopásmové internetové pripojenie a chceli by využívať internet plnou rýchlosťou. Službu si môžete kúpiť, ak:

  • nie ste v pokrytí žiadneho širokopásmového pripojenia od Telekomu
  • máte dostupný iba ADSL internet vo variante M alebo L, t.j. do 8 Mbps

Naďalej bude platiť podmienka, že služba sa dá využívať iba na jednej adrese a služba môže byť zriadená vtedy, ak je v lokalite dostatočná kapacita 4G signálu.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Telekom: Chceli by ste prejsť z paušálu Happy na ÁNO a získať viac mobilných dát? Teraz už môžete

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit