Benefit si môžete aktivovať v mobilnej aplikácii Telekom.

Vždy online je názov dátového balíčka, ktorý si môže aktivovať každý zákazník Telekomu s aktívnym paušálom. Konkrétne je dostupný k paušálom Základ 12 až 18, Ideál 21 až Ideál 28, Dáta 18 až 26, resp. Biznis Mini 13 až 19 a Biznis Premium 24 až 29.

Balíček funguje takým spôsobom, že keď vyčerpáte svoje predplatené dáta, môžete si v Telekom aplikácii bezplatne aktivovať balíček Vždy online a datovať donekonečna v nižšej rýchlosti. Tá je na úrovni 128 kb/s, resp. 256 kb/s, pokiaľ ste v skupine Magenta 1.

Tieto prenosové rýchlosti sú dostatočné na využívanie navigačných aplikácií, základné četovanie, sledovanie počasia či počúvanie hudby v základnej kvalite. Balíček Vždy online bol doteraz dostupný pod názvom Nekonečné pripojenie, avšak Telekom ho na základe zákazníckeho prieskumu premenoval.

Balíček Vždy online nie je možné aktivovať k nekonečným paušálom, pretože tie majú svoje vlastné rýchlosti po prečerpaní dát:

  • Nekonečno 33 a 39 – 1 Mbps, resp. 2 Mbps v Magenta 1 (vhodné na sledovanie SD videí na smartfóne)
  • Nekonečno SD – 3/6 Mbps (vhodné pre bežné surfovanie a videá vyššej kvality)
  • Nekonečno HD – 10/20 Mbps (vhodné aj ako hotspot a na plnohodnotné využitie na PC)

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit