Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ideálni spoločníci pre dnešný životný štýl, zameraný na pobyt doma, prinášajú rôzne designy a funkcie pre nový spôsob sledovania televízie

Na veľtrhu CES 2022 predstavila spoločnosť LG Electronics (LG) svoj originálny rad televízorov Lifestyle, ktorý je koncipovaný a vyvinutý pre dnešný spôsob života, zameraný na pobyt doma. Televízory LG Lifestyle, ktoré ponúkajú maximálnu všestrannosť, štýlovú priestorovú integráciu a pohodlnejšie spôsoby používania, môžu pomôcť premeniť domov na kanceláriu, telocvičňu, galériu, dielňu alebo zábavné centrum a zároveň zlepšiť design interiéru a spríjemniť každodenný život.

Vrcholom tohto prelomového radu sú LG Objet (model 65Art90) a LG StanbyME (model 27Art10), dva inovované televízory, ktoré sa vyhýbajú konvenčnému designu displejov a prinášajú nové výhody. Vďaka svojmu nevídanému designu a funkčnosti sú tieto výrazné produkty dokonalým riešením pre dnešné multifunkčné domácnosti, kde sa denne pracuje, učí, baví a odpočíva.

Televízor LG Objet pripomínajúci plátno sa vďaka svojmu minimalistickému štýlu a decentnému použitiu neutrálnych farieb bez problémov začlení do každej miestnosti a okamžite vnesie do akéhokoľvek vnútorného priestoru sofistikovanosť a vizuálnu harmóniu. LG Objet sa prispôsobuje rôznym potrebám používateľov ľahkým stisnutím tlačidla na priloženom diaľkovom ovládači LG Remote, keď dvíha alebo spúšťa látkový kryt podľa toho, ako divák uzná za vhodné. Spustením krytu odhalíte celý rozsah obrazovky pre maximálny zážitok zo sledovania alebo displej čiastočne zakryjete a uvidíte len vybrané lifestylové funkcie.

V režime Full View ponúka 65palcový panel OLED evo a pokročilý procesor televízora LG Objet ohromujúci zážitok zo sledovania, vďaka ktorému obsah akéhokoľvek žánru ožije sviežim a farebne presným vyjadrením aj mimoriadnym kontrastom. Vedľa vynikajúcej kvality obrazu sa môže tento prémiový televízor pochváliť 4.2kanálovým zvukovým systémom s výkonom 80 W, poskytujúcim zvuk ako v kine, ktorý diváka celkom pohltí. V režime Line View može televízor pomôcť používateľom udržať si prehľad o priebehu celého týždňa pomocou funkcie Date & Clock, v nastavení Music sa premení v praktický hudobný prehrávač a v nastavení Gallery zobrazí zbierku exkluzívnych snímok s vesmírnou a prírodnou tematikou. 1

Vymeniteľný látkový poťah, ktorý LG Objet odlišuje od všetkých ostatných televízorov, ktoré sú v súčasnosti na trhu, je produktom dánskeho textilného inovátora Kvadrat. Všetky tri dostupné farby – Kvadrat Beige, Kvadrat Redwood a Kvadrat Green – boli dôkladne vybrané pre svoju schopnosť zladiť sa s širokou paletou farieb a ladiť s radom interiérových designov.

Inštalácia je rovnako elegantne jednoduchá ako samotný design televízora LG Objet. Štíhly, ale robustný televízor je navrhnutý tak, aby sa dal umiestniť ku stene v miernom náklone až o 5 stupňov, rovnako ako sa vystavuje umenie v modernej galérii. Systém vedenia káblov v ráme televízora umožňuje ľahké pripojenie externých zariadení, ako sú káblový set-top box alebo herná konzola, pri zachovaní jeho čistých, moderných línií. Televízor možno dokonca inštalovať v jednej rovine so stenou, aby bol maximálne integrovaný do obytného priestoru2.

LG StanbyME, ďalšia inovácia v novov rade televízorov LG Lifestyle, je ideálnym spoločníkom pre dnešné návyky pri sledovaní televízie. Toto jedinečné zábavné centrum je bezdrôtovou súkromnou televíznou obrazovkou s vstavanou batériou, pripevnenou k pohyblivému stojanu so skrytými kolieskami, ktorá umožňuje na jedno nabitie sledovať televíziu až tri hodiny. Televízor LG StanbyME možno ľahko prenášať z miestnosti do miestnosti a zaistiť tak maximálnu slobodu pri sledovaní. Jeho 27palcový displej má ideálnu veľkosť nielen pre sledovanie filmov, televíznych programov a streamovaného videoobsahu, ale taktiež pre videokonferencie s rodinou a spolupracovníkmi alebo sledovanie online prednášok.

Vďaka svojmu ergonomickému designu ponúka LG StanbyME bezkonkurenčné pohodlie a komfort pri sledovaní. Obrazovku možno otáčať, nakláňať a natáčať pri orientácii na šírku aj na výšku. Výšku možno nastaviť, čo divákovi umožňuje prispôsobiť polohu spôsobu použitia a zaistiť optimálne pohodlie pri ležaní v posteli, varení v kuchyni alebo leňošeniu na pohovke v obývačke. Streamovanie obsahu na LG StanbyME je ľahké vďaka funkcii Mobile Screen Mirroring, ktorá bez problémov spolupracuje s najnovšími smartfónmi so systémami Android a iOS a technológiou NFC. Odnímateľná kolíska umožňuje divákovi umiestniť telefón na hornú časť LG StanbyME a vytvoriť tak rýchle a bezpečné riešenie pre videohovory, online výuku a streamovanie obsahu. Používatelia môžu ku StanbyME pripojiť taktiež svoje notebooky alebo počítače prostredníctvom káblového (USB, HDMI) alebo bezdrôtového pripojenia.

Ešte väčšiu použiteľnosť zariadenia LG StanbyME prinášajú intuitívne možnosti ovládania, vrátane diaľkového ovládania a rozpoznávania dotykov aj gest. Používateľské rozhranie, navrhnuté špeciálne pre tento produkt, sa nepodobá žiadnemu inému používateľskému rozhraniu televízora a je prispôsobené osobnému zážitku diváka zo sledovania. Rovnako ako jeho súrodenec z radu Lifestyle má aj LG StanbyME decentný, moderný design, ktorý sa hodí k najrôznejším dekorom. Vďaka zadnému krytu odetému do štruktúrovanej tkaniny, vyvedenej v exkluzívnej farbe Pure Beige, vnesie televízor do každého priestoru hrejivý pocit. Pokiaľ sa nepoužíva ako televízor, môže LG StanbyME pomôcť navodiť atmosféru zobrazením krásnych umeleckých diel, fotografií alebo kalendára s hodinami.

Značky: