Sú prvé na svete s touto funkciou.

Smart televízory Samsung sú prvou televíznou značkou na svete, ktorá integrovala do svojej ponuky službu Apple Music. Používatelia vo viac ako 100 krajinách sveta vrátane Slovenska a Česka tak od 24. apríla 2020 môžu využívať ponuku tejto služby priamo vo svojich televíznych prijímačoch.

Apple Music je k dispozícii na televízoroch Samsung modelových radov 2018 až 2020. Služba ponúka cez 60 miliónov skladieb bez reklám, najlepšie videoklipy a tisíce playlistov, ktoré pre nich pripravili špičkoví hudobný experti zameraní na rôzne žánre.

Predplatitelia služby Apple Music budú mať k dispozícii aj personalizované odporúčania pre každý deň. V ponuke je tiež originálna rozhlasová stanica Beats 1 – celosvetovo dostupný živý stream s exkluzívnymi show známych umelcov, medzi ktorými nechýba Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weekend, DJ Khaled alebo Elton John.

K dispozícii bude aj nová sekcia At Home With Apple Music (Doma s Apple Music), v ktorej nájdete nové playlisty, skupinové chaty s obľúbenými muzikantmi v ich domácnostiach cez FaceTime, rozhovory a ďalší obsah, vďaka ktorému sa v časoch sociálnej izolácie môžete spojiť s ďalšími členmi hudobnej komunity.

Majitelia smart televízorov Samsung si môžu stiahnuť aplikáciu Apple Music z obchodu Samsung Smart TV App Store a následne sa prihlásiť k svojmu účtu pomocou Apple ID, prípadne si priamo v televíznom prostredí účet vytvoriť. S osobnou, rodinnou alebo študentskou tarifou si môžu Apple Music vyskúšať zadarmo po dobu troch mesiacov.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Spotify má už 108 miliónov platiacich účtov. Apple Music zaostáva takmer o polovicu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit