Karta bude v predaji od 6. apríla 2022.

Operátor Tesco mobile oznámil novú SIM kartu Trio. Jej hlavným lákadlom je trojnásobný kredit pri každom dobití v akejkoľvek sume a to bez nutnosti splniť ďalšie podmienky. Jednoducho si nabijete kredit a dostanete jeho trojnásobnú hodnotu.

Nabíjať kredit je možné cez rovnaké kanály ako doteraz – z karty Clubcard, v predajniach Tesco, cez bankomat, cez internet a ďalšie. V závislosti od spôsobu dobitia môže byť minimálna suma nabitého kreditu od 5 alebo 6 eur.

Štandardný + bonusový kredit = 3× kredit

Po nabití dostanete trojnásobný kredit, ktorý je rozdelený do dvoch častí. Štandardný kredit je v sume, ktorú ste si nabili a má platnosť 12 mesiacov. Bonusový kredit vo výške dvojnásobku nabitého kreditu má platnosť 30 dní.

V praxi to znamená, že keď si nabijete kredit vo výške 10 eur, dostanete štandardný kredit 10 eur a bonusový kredit 20 eur. Spolu 30 eur. Zo štandardného kreditu môžete uhrádzať všetky služby a aktivovať si doplnkové mesačné internetové balíčky. Bonusový kredit môžete čerpať na telefonovanie, posielanie SMS správ a tiež si môžete aktivovať denné dáta. Za bonusový kredit si však nekúpite mesačný dátový balík.

Platí, že ako prvý sa predvolene čerpá bonusový kredit – výnimkou je už spomenutá aktivácia mesačných dátových balíčkov. Nevyužitý bonusový kredit po uplynutí 30 dní prepadá a nedá sa preniesť do ďalšieho obdobia, a to ani v prípade, že by ste si každých 30 dní dobíjali kredit. Vždy dostanete nový bonusový kredit a máte 30 dní, aby ste ho spotrebovali.

Tesco mobile TrioZdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
Tesco mobile Trio

Tarifa a dátové balíčky

Tesco mobile Trio má tarifu 9 centov za minútu do všetkých sietí v SR so sekundovou tarifikáciou, 9 centov za SMS do všetkých sietí v SR a 90 centov za denný dátový balíček s objemom 300 MB. Vďaka trojnásobnému kreditu však môžete za 10 eur v priebehu 30 dní pretelefonovať až 333 minút alebo si môžete každý deň aktivovať denné dáta a pretelefonovať 33 minút.

Tesco mobile ponúka v prípade Trio aj mesačné dátové balíčky:

  • 500 MB / 1 GB dát za 3 eur mesačne
  • 1500 MB / 3 GB dát za 6 eur mesačne
  • 5000 MB / 10 GB dát za 9 eur mesačne

Na karte Trio aj naďalej zostáva tzv. Dátový bonus, vďaka ktorému získate pri dobití kreditu rovnaký objem balíčka zadarmo. Znamená to, že keď si dobijete kredit, získate trojnásobný kredit a zároveň 1 GB / 3 GB alebo 10 GB dát v závislosti od zvoleného balíčku.

Ak to prevedieme do praxe, za 10 eur môžete mať až 10 GB dát (v prípade dobitia kreditu) + 233 minút na obdobie 30 dní.

Tesco mobile TrioZdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
Tesco mobile Trio

V predaji od 6. apríla do (predbežne) konca roka 2022

Nová karta Trio s úvodným kreditom 3 eur za cenu 3 eur bude dostupná od 6. apríla 2022 vo všetkých predajniach Tesco alebo na webe Tesco mobile. Okrem základnej predplatenej karty bude v predaji aj dátová karta 10 GB za cenu 9 eur. Dátová karta obsahuje program Trio a predaktivovaný dátový balíček v hodnote 9 eur. Základný objem 5 GB si môže zákazník navýšiť na 10 GB dobitím kreditu, ktorý sa mu zároveň aj strojnásobí.

Existujúci zákazníci si môžu svoje pôvodné programy ponechať alebo využiť možnosť zmeny programu na nový program Trio, a to úplne zadarmo a bez obmedzení zavolaním na zákaznícku linku alebo návštevou hypermarketu Tesco. Nová SIM karta Trio bude v ponuke predbežne do konca roka 2022.

Zdroj: vlastné, Tesco

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit