Platnosť balíčka je do 23:59 daného dňa.

Operátor Tesco mobile spustí od 2. júla 2019 predaj nového balíčka Internet na deň 1GB. Platnosť dátového objemu je vždy do 23.59 hod. daného dňa.

Službu Internet na deň má predaktivovanú každý používateľ SIM karty Tesco mobile. Pre využívanie nového balíčka s vyšším objemom denných dát je potrebné zaslať SMS s textom 1GB na číslo 99222.

Novinka je dostupná na predplatenej karte Bodka, ako aj pre zákazníkov využívajúcich pôvodnú kartu na dobíjanie kreditu. Pri cestách v rámci Európskej únie je z nového objemu možné využiť za deň 370 MB dát.

Novinkou je tiež možnosť využiť denné dáta aj v prípade, keď vyčerpáte mesačný balík predplatených dát pred koncom jeho platnosti a nechcete si ho zvýšiť alebo práve nemáte dostatok kreditu. Od 2. júla 2019 stačí využívať denné dáta takým spôsobom, že si deaktivujete mesačný balík.

Zákazníci Tesco mobile s predplatenou kartou Bodka si môžu okrem Internetu na deň vybrať aj z troch mesačných dátových  balíkov s bezplatným prenosom neminutých dát do ďalšieho obdobia:

  • Internet500 za 3 EUR mesačne
  • Internet1500 za 6 EUR mesačne
  • Internet3000 za 9 EUR mesačne

Predplatená SIM karta Bodka je dostupná v predajniach Tesco po celom Slovensku a nonstop aj v e-shope na webovej stránke www.tescomobile.sk. Doručenie SIM karty je zadarmo.

Zdroj: Tesco mobile

Prečítajte si aj:

Testujeme novú predplatenú kartu Tesco mobile Bodka

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit