Populárna služba na streamovanie hudby sa neustále zlepšuje a s novými funkciami prichádza takmer každý týždeň. 

Tentoraz prináša novinky pre predplatiteľov, ktoré zahŕňajú dve funkcie: Contributor Mix a History Mix.

tidal

Zdroj: PhoneArena

Contributor Mix prináša používateľom TIDAL kurátorský výber zoznamov na základe ich vzorov počúvania. Na stránkach vybraných interpretov budú k dispozícii aj takzvané mixy prispievateľov, ktoré uľahčia objavovanie novej hudby, ktorá by sa mohla konkrétnemu poslucháčovi páčiť. Každá kombinácia v tejto kategórii obsahuje viacerých prispievateľov a rôzne žánre.

History Mix je ďalšou novou funkciou predstavenou spoločnosťou TIDAL.  Prináša hudobné archívy používateľov s tromi typmi zoznamov skladieb: All Time, Yearly a Monthly. Tieto mixy histórie sú určené na zvýraznenie najsledovanejších skladieb od roku 2018.

tidal

Zdroj: PhoneArena

Podľa vyhlásenia spoločnosti TIDAL zoznamy skladieb All Time obsahujú 200 najviac počúvaných skladieb za celé obdobie používania služby, zatiaľ čo Ročné zoznamy skladieb zahŕňajú iba 100 najviac prehrávaných skladieb za posledný rok. 

Mesačný zoznam skladieb zvýrazní každý mesiac 50 najviac prehrávaných skladieb. Obidve funkcie sú od tohto týždňa k dispozícii všetkým predplatiteľom služby TIDAL.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter odporúča: YouTube Music ma prekvapil, je lepší ako Spotify

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.