Najlepšia alternatíva k iPadu Pro.

Pokiaľ hľadáte prémiový tablet so systémom Android, máme pre vás jednoznačnú odpoveď. Tablety radu Galaxy Tab S7 sú to najlepšie, čo teraz na trhu nájdete a vo svojej kategórii nemajú konkurenciu.

Rodina tabletov radu Galaxy Tab S7 pozostáva z dvoch modelov. Základný model Galaxy Tab S7 ponúka 11-palcovú LTPS obrazovku, Tab S7+ dostal do výbavy až 12,4-palcový AMOLED displej. V oboch prípadoch je obnovovacia frekvencia 120 Hz.

Oba tablety disponujú špičkovým displejom s podporou viacerých HDR formátov vrátane HDR10+. Vďaka veľkej zobrazovacej ploche displejov výborne vyniknú videá z YouTubu, Netflixu a ďalších služieb. V kombinácii so štyrmi reproduktormi AKG tak Galaxy S7 a S7+ ponúkajú špičkový zážitok pri sledovaní multimediálneho obsahu, počúvaní hudby či hraní hier.

Tablety však zaujmú aj funkciami, ktoré sú určené pre tvorcov obsahu, a produktívnymi vlastnosťami – v kombinácii s priloženým dotykovým perom S Pen, resp. s voliteľnou klávesnicou s touchpadom, Samsung Keyboard Cover.

Samsung Galaxy Tab S7+

Samsung Galaxy Tab S7+

Exkluzívna aplikácia na kreslenie a funkcie na prácu

Súčasťou balenia oboch tabletov je dotykové pero S Pen, ktoré podporuje prepojenie cez Bluetooth pre ovládanie gestami či vzdialenú spúšť fotoaparátu. Používanie pera ponúka dobrý zážitok, odozva je minimálna a pri písaní či kreslení budete mať pocit, že píšete na papier.

Nadstavba One UI je vybavená viacerými praktickými funkciami, ktoré využívajú potenciál dotykového pera naplno. Ak kreslíte, potom dávame do pozornosti exkluzívnu aplikáciu Clip Studio Paint, ktorá je predinštalovaná priamo v tablete a ponúka až 6-mesačné prémiové predplatné zadarmo.

K dispozícii je takisto pracovný režim DeX, ktorý premení tablet na jednoduchý počítač s desktopovým rozhraním a Android aplikáciami. V tomto režime môžete mať súbežne otvorených viacero aplikácií v oknách. Prácu s režimom DeX si naplno užijete v kombinácii s voliteľnou klávesnicou Samsung Keyboard Cover s dedikovaným tlačidlom na jeho rýchle spustenie.

Samsung DeX je k dispozícii aj v bezdrôtovej verzii. Počítačový režim môžete teda bezdrôtovo premietať z tabletov radu Galaxy Tab S7 priamo do inteligentného televízora.

Oba tablety radu Galaxy Tab S7  poháňa procesor Snapdragon 865+ v kombinácii so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom. Ukladací rozdiel je možné rozšíriť microSD kartou až do 1 TB. 11-palcový Galaxy Tab S7 je k dispozícii aj v LTE verzii.

Samsung Galaxy Tab S7+

Samsung Galaxy Tab S7+ v režime DeX s externou Bluetooth klávesnicou. Najlepší zážitok ponúkne klávesnica Samsung Keyboard Cover

Ceny

  • Samsung Galaxy Tab S7, Wi-Fi (6 GB RAM, 128 GB) – 699 eur
  • Samsung Galaxy Tab S7, LTE (6 GB RAM, 128 GB) – 779 eur
  • Samsung Galaxy Tab S7+, Wi-Fi (6 GB RAM, 128 GB) – 899 eur
Samsung Galaxy Tab S7+Zdroj: Ondrej Macko / TOUCHIT

Samsung Galaxy Tab S7+

Tento článok je spoluprácou so spoločnosťou Samsung Electronics Czech and Slovak.

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Tab S7+: Dokáže konkurovať iPadu Pro? (PRVÉ DOJMY)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit