Slúchadlá, ktoré majú svoj štýl a vylepšenia každou generáciou.

Najnovšie, označené ako Buds Live zmenili dizajn a teraz sú z nich také fazuľky. Samsung premyslel nový dizajn tak, aby vám čo najlepšie držali v uchu. Mnohí z nich budú mať radosť, nakoľko sa do ucha iba vložia. Netreba ich zatlačiť hlbšie do zvukovodu. Nebudú vás odtláčať, no poskytnú žiadanú špecialitu – aktívne odhlučnenie.

Slúchadlá Galaxy Buds Live

Slúchadlá Galaxy Buds Live

To pri slúchadlách, ktoré sa nemôžu spoľahnúť na tesnenie silikónovými návlekmi, bude výzva. Zatiaľ nie je na trhu mnoho modelov, ktorých výrobca by si trúfol na takúto konštrukciu. Na výber sú dve veľkosti tzv. krídeliek, aby ste si ich mohli čo najlepšie prispôsobiť.

Samsung na slúchadlách spolupracoval s AKG, čo je zárukou dobrého zvuku. Reprodukcia je posilnená vďaka basovému meniču. Tento špeciálny prvok zosilňuje nízke tóny, aby ste ich mohli precítiť ešte lepšie. Slúchadlá využívajú 12 mm meniče, čo je nadštandardná veľkosť oproti mnohým ďalším modelom na trhu.

Každé slúchadlo má tri mikrofóny. Samsung zapracoval na tom, aby ste mali nielen kvalitné ANC ale aj najlepší možný zvuk počas telefonovania. Majú herný režim a tak sú vhodné aj pre hráčov. Zábavu si vychutnajú bez spomalenej odozvy.

Podporujú bezdrôtové nabíjanie. Ak má aj váš smartfón technológiu bezdrôtového zdieľania energie (Wireless Power Share), stačí ho položiť displejom nadol a zapnúť takéto nabíjanie. Potom stačí položiť nabíjaciu škatuľku so slúchadlami na zadnú stranu telefónu a proces sa začne.

Dajú sa nabíjať aj káblom a to cez rozhranie USB-C. Na jedno nabitie vydržia 6 hodín, kolíska má v sebe energiu na to, aby poskytla ďalších 15 hodín. A na hodinu počúvania ich stačí do nabíjacej škatuľky vložiť len na 5 minút. Takisto môžete použiť klasické bezdrôtové nabíjanie. Teda napríklad ak máte nejaký nabíjaciu podložku.

Nabíjacia škatuľka je tak malá, že ju môžete nosiť do vrecka. Ale starosti si nemusíte robiť ani o slúchadlá. Z ucha vám len tak nevypadnú.

Cena: 189 eur

Tento článok je spoluprácou so spoločnosťou Samsung Electronics Czech and Slovak.

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy: Bezpečnosť, chránené dáta a vysoký výkon

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.