SONY SRS-XB30 predstavuje reproduktor, ktorý si zamilujete od prvého spustenia. Je ľahko prenosný a zaujme svojím viacfarebným osvetlením, stroboskopom a funkciou EXTRA BASS na zvýraznenie basov. Hrá dobre a navyše ho môžete použiť aj ako powerbanku a nabíjať s ním mobil. Jeho telo odoláva vode a prachu (IPX5). Na poriadnej párty si ho môžete prepojiť s iným Bluetooth reproduktorom či dokonca s celou desiatkou takýchto reproduktorov a prehrávať s nimi hudbu skutočne veľkolepo. Reproduktor zabezpečuje komunikáciu cez Bluetooth 4.2 so snímačom NFC a dá sa jednoducho ovládať aj pomocou mobilnej aplikácie SongPal. Na plne nabitú batériu dokáže prehrávať hudbu až do 24 hodín.

Prehrávanie hudby môžete ozvláštniť tlačidlom EXTRA BASS a vtedy dostanú basy nový impulz. Duálne pasívne žiariče spolupracujú so širokopásmovými stereo reproduktormi a zvýraznia hlboké frekvencie. Pridať môžete aj blikajúci stroboskop. Aj keď ide o kompaktné zariadenie, svojím zvukom vás prekvapí.

Cena: 200 EUR
Zapožičal: Sony

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.