Vzduchová práčka Robert od firmy Stadler Form zvlhčuje a čistí vzduch v priestoroch do 80 m2. Po celý rok zaistí čistú a príjemnú klímu v miestnosti. Hlavnou funkciou prístroja je však zvlhčovanie. Pri nastavení maximálneho výkonu Robert do miestnosti „napumpuje“ až 13,2 litra vody počas 24 hodín!

Špeciálna nádoba na vodu pritom ponúka objem 6,2 litra, takže ju stačí v priemere naplniť raz za deň. A keď zabudnete doplniť vodu, vôbec nič sa nedeje. Robert je totiž vybavený funkciou automatického vypnutia. Pri práci spotrebuje len 7 W. Pomocou diskov, ktoré sa otáčajú vo vode, dokáže Robert efektívne odfiltrovať zo vzduchu nežiaduce častice. Ocenia ho hlavne alergici.

Roberta môžete aktivovať elegantným pohybom ruky a obsluhovať jemným dotykom tlačidiel. Tiež môžete do neho pridať zopár kvapiek vonného oleja a Robert príjemne „prevonia“ celú miestnosť. Exkluzívny vzhľad tohto pomocníka dopĺňajú potiahnuté povrchy a elegantný hliník.

Toto high-tech zariadenie tak v sebe kombinuje funkciu čističky a zvlhčovača vzduchu. Funguje tak, že nasáva suchý a znečistený vzduch a späť do miestnosti ho vracia vhodne vlhký a zbavený prachu, vlasov, chlpov a iných škodlivých častíc.

Využiť môžete tri režimy – automatický, keď sa udržiava konštantná vlhkosť 45 %, nočný, pri ktorom sa stlmí jas displeja a stíši chod a samočistiaci, ktorý využijete pri čistení a odvápnení prístroja.

Navyše máte možnosť výberu zo štyroch rýchlostí otáčania ventilátora a súčasťou je aj integrovaný hydrostate.

So svojimi kompaktnými rozmermi pôsobí nerušivým dojmom, takže si ho v miestnosti sotva všimnete. Vďaka tichému chodu a špeciálnemu nočnému režimu vás navyše nebude rušiť ani počas spánku.

Cena: 529 EUR
Zapožičal: Play Electronics

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.