Nabíjacia a zálohovacia stanica SanDisk iXpand Base poteší každého, kto chce mať zálohované zariadenie s iOS a mať poriadok vo svojich médiách. Okrem iPhonu môžete k stanici pripojiť aj tablety. Minimom je iPhone 5 a tablet iPad Air. Stanica sa pripája do elektrickej zásuvky a do jej spodnej časti pripojíte USB koniec nabíjacieho kábla pre iOS zariadenie.

Výstupný výkon je 15 W, teda dostatočný aj pre nabíjanie tabletov. Samotné zariadenie je mierne naklonené a má textúrovaný povrch, ktorý sa nešmýka. Bezpečne udrží všetky druhy zariadení. Vo vnútri je pamäťová karta podľa toho, akú verziu si kúpite. Dostupné sú 32, 64, 128 a 256 GB verzia.

V klasickom slote je tu vložená rýchla SD karta a teda karty sa dajú vymieňať. Celkovo ide o dostatočne pevnú a masívnu stanicu s oceľovou základňou, ktorá udrží aj 12,9“ iPad Pro. Výhodou je, že po pripojení prebehne zálohovanie vašich fotografií, videí a kontaktov a zároveň sa vám nabije zariadenie. Rovnako jednoducho sa dajú zálohy obnoviť do aktuálneho alebo nového iOS zariadenia.

Cena: 89 EUR za 64 GB verziu
Zapožičal: SanDisk

Značky: