Vybrať si tie správne slúchadlá nemusí byť jednoduché. Aj za málo peňazí sa však dá dostať veľa muziky.

Pri kúpe slúchadiel môžete zvažovať rôzne parametre. Väčšinou sa používatelia pozerajú na ich typ, teda či ide o slúchadlá do uší alebo cez uši. Taktiež sa väčšinou pozeráme na to, či ide o bezdrôtové slúchadlá alebo slúchadlá s káblom a zabudnúť nesmieme ani na ich vlastnosti ako je ANC či iné. Ak by sme si mali vybrať skutočne kvalitné slúchadlá, museli by sme siahnuť naozaj hlboko do vrecka, keďže za ne môžeme zaplatiť aj niekoľko stoviek eur.

Ako však vraví známe príslovie, aj za málo peňazí sa dá dostať veľa muziky a pri slúchadlách to platí doslovne. Aj preto sme sa pozreli na výber slúchadiel s cenou do 50 eur, ktoré môžu stáť za to. Ak teda hľadáte nejaké aj vy, môžete sa naším výberom inšpirovať.

QCY T1C

Našou najlacnejšou voľbou vo výbere sú slúchadlá QCY T1C za 17,90 eura. Tieto slúchadlá patria do skupiny TWS a disponujú viacerými skvelými funkciami. Jednou z nich je možnosť využitia mono alebo stereo režimu. Každé zo slúchadiel teda môžete pripojiť k inému zariadeniu, čo je určite ich výhodou. Navyše ich v telefóne ovládate aplikáciou QCY a slúchadlá disponujú aj funkciou ENC. Batéria slúchadiel vám umožní počúvať hudbu až 4 hodiny, nabíjacie púzdro ich na jedno nabitie dokáže nabiť až štyrikrát.

Cena: 17,90 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

QCY T1CZdroj: top4mobile.sk
QCY T1C

Haylou X1 2023

Ďalšími slúchadlami, ktoré sa dostali do nášho výberu, sú Haylou X1 2023. Haylou je známa značka, ktorá vyrába viaceré produkty nositeľnej elektroniky a na poli slúchadiel je už nejaký ten rok. Haylou X1 2023 disponujú technológiou ENC a podporujú verziu Bluetooth 5.3. Bonusom je aj krytie na úrovni IPX4. Haylou X1 2023 na jedno nabitie ponúkajú až 5,5 hodiny počúvania hudby, čo sa s púzdrom s kapacitou 300 mAh dokáže predĺžiť o celé hodiny. Púzdro sa navyše nabíja prostredníctvom USB-C konektora rovnako ako väčšina elektroniky vo vašej domácnosti.

Cena: 27,90 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Haylou X1 2023Zdroj: top4mobile.sk
Haylou X1 2023

Havit H630BT Pro

Slúchadlá Havit H630BT Pro sú náhlavnými slúchadlami s dlhou výdržou. Na jedno nabitie dokážu vydržať až 40 hodín, bez energie vás teda nenechajú. Pripojiť sa môžu až na dve zariadenia súčasne, vy medzi nimi tak môžete len pohodlne prepínať. Havit H630BT Pro sú skvelou voľbou ak hľadáte lacné slúchadlá, ktoré vám budú dobre sedieť na ušiach a zároveň disponujú funkciou aktívneho potlačenia hluku. Vzdialiť sa s nimi od zariadenia môžete až na 10 metrov, čo je rovnako ich výhodou.

Cena: 34,90 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Havit H630BT ProZdroj: top4mobile.sk
Havit H630BT Pro

QCY H3

Ďalšími náhlavnými slúchadlami v našom výbere sú QCY H3 s prevádzkovou dobou až 60 hodín a príjemným ergonomickým dizajnom. Rovnako ako aj vyššie spomenutý model disponujú funkciou ANC so štyrmi režimami a pripojiť ich môžete k dvom zariadeniam súčasne. Slúchadlá disponujú aj certifikáciou Hi-Res Audio, s kvalitou zvuku teda určite problém mať nebudete. Navyše majú zabudované až tri mikrofóny pre bezproblémové telefónovanie.

Cena: 48,90 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

QCY H3Zdroj: top4mobile.sk
QCY H3

V našom výbere sme sa pozreli ako na úplne lacné, tak aj lepšie slúchadlá. Vybrať si pritom môžete aj z rôznych druhov a funkcií, ktorými disponujú. Veríme tak, že ste sa nimi inšpirovali, najmä teda, ak sa aktuálne pozeráte po nových slúchadlách.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.