Pripravte sa na Vianoce v predstihu.

K tomu vám pomôže náš vianočný seriál. Aj tento rok sa nakupovanie vianočných darčekov presunie do online priestoru. Pokiaľ hľadáte inšpirácie zo sveta technológií, ktorými by ste potešili svojich blízkych, práve pre vás je určený náš vianočný špeciál. Každý týždeň prinesieme novú časť s inšpiratívnymi tipmi, ktoré môžu potešiť vás aj vašich blízkych.

Pomôžeme vám zorientovať sa v ponuke inteligentných hodiniek, slúchadiel, smartfónov, notebookov, televízorov a robotických vysávačov. Nezabudneme na pár tipov z kategórie starostlivosti o telo a poradíme vám, ako a čím nahrať kvalitné vianočné video.

So samotným nákupom vám už pomôže Heureka. Pozrite si vývoj ceny a zistite, kedy bol produkt najlacnejší, alebo či je prezentovaná zľava v e-shope reálna. Na grafe môžete vidieť cenu od dňa, kedy sa produkt objavil na Heureke. Ak vám produkt neponáhľa, nastavte si Stráženie ceny a Heureka vás mailom upozorní na jeho najvýhodnejšiu cenu.

Oclean Flow

Sonická zubná kefka Oclean Flow ponúka dobrý výkon, dlhú výdrž na batériu, a to za cenu 26 eur. Výhodou je tiež nabíjanie priamo cez USB-C iba dvakrát ročne, vďaka čomu nebudete potrebovať žiadne dodatočné nabíjačky. Nabíjací port je umiestnený v spodnej časti zubnej kefky. Zubná kefka ponúka až päť čistiacich režimov a svojim dizajnom by mala zaujať najmä mladých. V tejto cenovej hladine nemôžete počítať s aplikáciou, no spoľahnúť sa dá na výkonný motorček a inteligentný dvojminútový časovač.

Cena: 28 eur

Oclean FlowZdroj: Samuel Hindy/TOUCHIT
Oclean Flow

Niceboy RAZE 4 Origin

Reproduktor určený na doma aj ku bazénu. Je odolný voči vode s certifikáciou IP67. Nylonový poťah sa dá opláchnuť a po zašpinení reproduktor môžete umyť. Basové meniče vodu doslova vyfŕkajú. Je ideálny ako reproduktor k notebooku alebo doplnok smartfónu a na jedno nabitie vydrží až 20 hodín. Nabíja sa už moderným konektorom USB-C. Výrobca pridal aj FM rádio a vlastný slot na microSD kartu.

Cena: 45,90 eura

Niceboy RAZE 4 OriginZdroj: Niceboy
Niceboy RAZE 4 Origin

JBL Endurance Race TWS

Skutočné bezdrôtové aktívne slúchadlá JBL Endurance Race sú vždy nastavené a pripravené na použitie. Sú určené pre športovcov. Vďaka 30-hodinovej výdrži batérie a vodotesnému, prachotesnému dizajnu vás rozhýbu so zvukom JBL Pure Bass a celodenným pohodlím. Robustné, vynikajúce napasovanie vám umožní zostať aktívnymi od pláže po zasadaciu miestnosť s lepším tesnením a stabilitou. Získajte pomoc od svojho preferovaného hlasového asistenta, spravujte svoj zvuk a perfektne uskutočnite svoje telefonické hovory jediným stlačením tlačidla. Alebo, keď potrebujete počuť svoje okolie, nalaďte sa na svet okolo seba s vylepšeným okolitým zvukom.

Cena: 99 eur

JBL Endurance Race TWSZdroj: JBL
JBL Endurance Race TWS

DJI OM5

Toto zariadenie predstavuje ručný stabilizátor (gimbal) pre smartfón a oproti svojmu predchodcovi má okrem nových funkcií zabudovanú aj teleskopickú tyč. Takto vzniknú zaujímavé zábery. Držiak telefónu je magnetický, zakúpiť sa dá aj verzia so svetlom. Základom je 3-osová stabilizácia, schopnosť sledovania zvýrazneného objektu a ovládanie gestami.

Cena: 159 eur

DJI OM5Zdroj: DJI
DJI OM5

Motorola moto g60s

Telefón za veľmi dobrý peniaz. Jeho silná stránka je výdrž s 5000 mAh batériou a veľmi rýchle 50 W nabíjanie. Toto je kombinácia pre každého, kto chce mať rýchlo nabitý telefón aj pri veľkej batérii. Displej má uhlopriečku 6,8“ a frekvenciu 120 Hz. Výrobca použil štyri fotoaparáty, hlavný čip s rozlíšením 64 Mpx. Telefón má odolnosť IP52, takže mu neprekáža zmoknutie. Je to svižný telefón, no je jasné, že sa nemôže porovnávať s drahšími modelmi. Kto chce silnú batériu, veľký displej a takisto inteligentné funkcie Moto, toto bude dobrá voľba.

Cena: 250 eur

Motorola moto g60sZdroj: Motorola
Motorola moto g60s

ASUS ZenBook 14 – unikátny touchpad

Cenová hladina okolo 1000 eur, kde dostanete výborný kancelársky počítač na prenášanie a mnoho špecialít navyše. Výrobca ukazuje, kam až sa dá zájsť, keď sa povie tenké rámiky okolo displeja. Do toho ale pridáva tenký profil, hmotnosť 1,1 kg a ešte odolnosť MIL-STD 810H. Ide o náročné testy, notebook prežije náročné zaobchádzanie. Hovorili sme, že takéto tenké kúsky zvládnu viac, ako sa na prvý pohľad zdá. Je tu prihlasovanie tvárou, podsvietená klávesnica alebo napríklad touchpad ako numerický blok.

Cena: 999 eur

ASUS ZenBook 14 Zdroj: ASUS
ASUS ZenBook 14

Philips 70PUS7906/12

Uhlopriečka tohto tenkého modelu televízora je až 70 palcov a prichádza s Android TV. Vo výbave je zadné podsvietenie Ambilight. O obrazový zážitok plný živých farieb a detailov sa postará kvalita 4K displeja a technológia spracovania obrazu Pixel Precise Ultra HD s procesorom P5. Podporuje formáty HDR10+, HLG i Dolby Visision a prináša malé oneskorenie pri hrách.

Cena: 999 eur

Philips 70PUS7906/12Zdroj: Philips
Philips 70PUS7906/12

iRobot Roomba s9+

iRobot Roomba s9+ patrí stále medzi technologicky najvyspelejšie robotické vysávače na trhu. Má tvar písmena D pre dokonalejšie čistenie kútov a vyšší výkon vysávania ako predchádzajúce modely iRobot Roomba pre ešte precíznejšie povysávanie všetkých typov povrchov. Vysávač ponúka inteligentnú navigáciu, zapamätá si vašu domácnosť a na jedno nabitie upratuje až 120 minút – v prípade potreby sa vráti, nabije/vyprázdni do odpadkového koša v nabíjacej stanici a pokračuje v upratovaní. Atraktívnym doplnkom k Roomba s9+ je robotický mop Braava jet m6. Ten však môže mať problém v niektorých domácnostiach s prechodovými lištami.

Cena: 1299 eur

iRobot Roomba s9+Zdroj: iRobot
iRobot Roomba s9+

Túto vianočnú poradňu vám prináša nákupný poradca Heureka:

Heureka

Predchádzajúce časti vianočného seriálu: