Tlačené fotografie majú svoje čaro a vďaka kvalite dnešných tlačiarní si ich vytlačíte aj doma a to vo fotografickej kvalite. Neprehliadnite tip na 4K projektor. Veľký obraz, na ktorý nepotrebujete kupovať ešte väčší TV.

4K projektor – EH-TW6250

Kvalitný obraz na dokonalé domáce kino. Projektor vám zaistí ostrý obraz s automatickým zarovnaním prípadného lichobežníkového skosenia. Je kompaktný, no zároveň veľmi dobre vybavený. Postavený na systéme Android dodá možnosti moderného zariadenia do domácnosti na jednoduché streamovanie obrazu.

Má možnosť 1,6 × priblíženia a vytvorí obraz s uhlopriečkou až 12,7 metra. Používa technológiu 3LCD a má jas 2800 lm s kontrastným pomerom 35 000 : 1. Oceníte dlhú životnosť až 10 000 hodín, čo prakticky znamená 15 rokov pozeraní filmov každý deň.

Cena: 1199 eur

Tlač skoro zadarmo – EcoTank L3256

Nielen lacná tlač ale aj veľmi pekný dizajn, rozhodne sa nestratí ani v reprezentatívnych priestoroch. Používa zásobník na dolievanie atramentu a už od samotnej kúpy v nej získate atrament, ktorý vám vydrží na 8100 ČB a 6500 farebných strán. Dá sa ovládať aj cez smartfón.

Vhodná na kopírovanie aj skenovanie, napríklad aj priamo do smartfónu. Kvalitou výtlačkov sa určite hodí aj na tlač fotografií bez okrajov do formátu 10 × 15 cm. Stačí použiť foto papier od výrobcu a získate nástroj na extra lacnú tlač nielen dokumentov ale aj fotografií. Kto by chcel čierny dizajnový variant, je tu model EcoTank L3250.

Cena: 199 eur

Fotografie až do formátu A2+ – SureColor SC-P900

Špecialita pre dizajnérske štúdiá a kreatívnych používateľov. Na extra veľké výtlačky poslúži tento model profesionálnej atramentovej tlačiarne, kto potrebuje formát A3+, je tu model s označením SC-P900.

Používa atrament UltraChrome Pro 10 a novú tlačovú hlavu F10 s podporou technológie Black Enhance Overcoat, ktorá je zameraná na produkciu detailov a zvýraznenie sýtosti a reprodukciu čiernej farby ako aj jemnejšie farebné prechody. Vhodné aj na väčšie reklamné bannery a dá sa tlačiť aj na 17“ rolku papiera. To bude zaujímavé pre CAD oblasť a grafický dizajn.

Cena: 1299 eur

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.