MSI búra mýty o nedostatočnom výkone herných notebookov. Zoznámte sa so skutočnými hardvérovými športovcami. Vďaka komponentom, ktoré bijú v ich telách, máte zaručený maximálny herný zážitok a absolútnu efektivitu pri práci. Bez kompromisov.

MSI Titan – neprekonateľný herný gigant so 120 Hz 4K displejom

Herný titan, ktorý vás vezme na cestu naprieč graficky najnáročnejšími virtuálnymi svetmi. Procesor Intel Core i9 14900HX z radu Raptor Lake Refresh s celkovo dvadsiatimi štyrmi jadrami a tridsiatimi dvoma vláknami prináša strhujúcu dávku výkonu. Jeho frekvencie sa môžu na výkonných jadrách zvýšiť až na 5,8 GHz a nesprevádza ho nič iné ako ultimátna grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4090 v 175W prevedení (250W CPU+GPU). Veľkorysé sú aj štyri fyzické sloty osadené 128 GB RAM a trojica rýchlych slotov M.2 (vrátane jedného s podporou PCIe piatej generácie).

Vychutnajte si to všetko na dokonalom 18-palcovom displeji Mini LED s rozlíšením 4K a rýchlou obnovovacou frekvenciou 120 Hz pre nádherne plynulý obraz. Čerešničkou na tejto gigantickej hernej torte je zapustený touchpad s RGB podsvietením a mechanická klávesnica SteelSeries s ultra nízkoprofilovými spínačmi Cherry MX a účinným chladením Vapor Chamber. MSI Titan HX A14VIG-213CZ má skrátka všetko, čo si náročný hráč môže priať. Viac informácií o ňom nájdete na webovej stránke spoločnosti MSI.

MSI Raider – 17-palcová štýlová výkonná záťaž

Ďalší herný notebook osadený brutálne výkonným procesorom a najnovším grafickým čipom nesie názov Raider. Opäť sa môžete spoľahnúť na procesor Intel Core i9 14900HX Raptor Lake Refresh a grafiku NVIDIA GeForce RTX 4080, takže na 17-palcovom IPS displeji s rozlíšením 1600p a 100 % pokrytím farieb DCI-P3 sa môžete pustiť do nekompromisného hrania, tvorby videa alebo jednoducho do seriózne efektívnej práce. MSI AI Engine & AI Artist sa postarajú o zrýchlenie výkonu v rôznych aplikáciách. Ide o technológie umelej inteligencie, ktoré umožňujú hardvéru prispôsobiť sa potrebám aplikácií a podať čo najlepší výkon.

Viac informácií o predstavenom počítači MSI Raider GE78 HX 14VHG-822CZ sa dozviete na webovej stránke výrobcu.

Zdroj: MSI

MSI Vector – tenká a výkonná elegancia pre hráčov

Zrodený pre výkon – tak opisuje MSI svoj ďalší predstavený model výkonného notebooku Vector, 17 HX A14VGG-245CZ. Hoci ide o vzhľadovo štíhly notebook, nie je žiadnou výnimkou a jeho srdcom je procesor Intel Core i9 14900HX z generácie Raptor Lake Refresh. Vnútri tohto modelu nájdete grafický čip NVIDIA GeForce RTX 4070 a fanúšikov rýchlych e-športových titulov poteší aj 17-palcový IPS displej s obnovovacou frekvenciou 240 Hz pre maximálne plynulé vykresľovanie a vysokú snímkovú frekvenciu. Opäť so 100 % farebným gamutom DCI-P3.

Farebnosť dizajnu dodáva individuálne podsvietenie klávesov SteelSeries. O efektívny odvod tepla z tenkého tela sa stará inovatívne riešenie Cooler Boost 5. Viac sa dočítate na oficiálnej stránke MSI.

Zdroj: MSI

MSI Stealth – dokonalá kombinácia dizajnu, mobility a výkonu

Elegantný a na prvý pohľad manažérsky notebook ukrýva v svojom kompaktnom tele s hrúbkou len 19,95 mm a hmotnosťou 1,99 kg poriadnu dávku výkonu. Notebooky radu Stealth využívajú procesory Intel Core Ultra – v tomto konkrétnom prípade hovoríme o Intel Core Ultra 7 155H. Procesory sú optimalizované na zrýchlenie pracovného zaťaženia pomocou umelej inteligencie vďaka jednotke Neural Processing Unit. Aj v rade Stealth nájdete množstvo najnovších grafických čipov NVIDIA až po najvýkonnejšie čipy RTX 4090. Tu hovoríme o konfigurácii s čipom NVIDIA GeForce RTX 4070.

Zdroj: MSI

MSI Stealth je určený zákazníkom, ktorí vyžadujú maximálny výkon pre vysoké pracovné zaťaženie. Zároveň však môžete tieto notebooky používať aj na hranie náročných titulov alebo tvorbu obsahu. V úzkom tele zo zliatiny horčíka a hliníka sa nachádza aj sada šiestich vynikajúcich reproduktorov, podsvietená klávesnica SteelSeries, presný touchpad a hlavne 16-palcový displej s frekvenciou 240 Hz a vysokým rozlíšením 1600p. K dispozícii sú však aj modely s variantmi Mini LED. Informácie o MSI Stealth 16 AI Studio A1VGG-033CZ nájdete opäť na stránkach výrobcu.

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: