Hlasné stereo reproduktory na prednej strane, zabudovaný MP3 prehrávač a pohotovostný režim až jeden mesiac na jedno nabitie. To všetko v modernom a napriek tomu dobre známom dizajne.

 

Spoločnosť HMD Global, výrobca telefónov Nokia, oznamuje dostupnosť tlačidlového modelu Nokia 5310 na slovenskom trhu. Po vzore svojho predchodcu Nokia 5310 Xpress music prináša novinka MP3 prehrávač a FM rádio spolu s dvoma reproduktormi na prednej strane. Nokia 5310 kombinuje klasický dizajn s elegantnými novými prvkami a batériou, ktorá udrží používateľov v spojení po dlhý čas.

Neustále naladená s FM rádiom a MP3 prehrávačom

Či už sa jedná o počúvanie vonku alebo doma, Nokia 5310 zaistí dostatok zábavy. Hudobný zážitok poskytne kdekoľvek a kedykoľvek vďaka zabudovanému MP3 prehrávaču a FM rádiu. Obľúbené skladby sú tak po ruke doma aj na cestách. Dostatočné množstvo hudby zaistí možnosť rozšírenia úložiska pomocou pamäťovej karty. Dva predné reproduktory naviac skvele ozvučia celú miestnosť. Nokia 5310 ponúkne taktiež dedikované tlačidlá na prepínanie skladieb a ovládanie hlasitosti.

Klasický dizajn s rozšírenou konektivitou

Nokia 5310 od svojho predchodcu dostala do vienka taktiež dvojité farebné prevedenie. To je doplnené elegantným oválnym dizajnom, zaobleným sklom displeja a pohodlnou klávesnicou so smerovým navigačným tlačidlom. Nechýba ani dobre známe prostredie telefónov Nokia.

Presne ako je od telefónov Nokia očakávané, Nokia 5310 ponúka skvelú výdrž pri jednom nabití. V pohotovostnom režime činí výdrž až 30 dní a hovory si používatelia môžu vychutnať od úsvitu do súmraku bez nutnosti telefón nabíjať. Dostupný bude v dual SIM variante.

Nokia 5310 je dostupná od dnešného dňa u vybraných predajcov vo farebnom prevedení za odporúčanú cenu 48 €.

Značky: