Čo vám dáva váš operátor navyše? Mne lacnejšie tankovanie.

Vernostné programy operátorov detailne nepoznám, pretože aktívne využívam iba dvoch. Aktívne však využívam ten od operátora O2. Hoci všetci riešime čo najvýhodnejšie dátové balíčky a bezplatné neobmedzené hovory, operátori sa snažia zákazníkom prinášať aj alternatívne výhody, napríklad u svojich partnerov formou zliav na nákup.

Vernostný program od O2 nesie názov O2 Extra výhody. Ja ho aktívne využívam pri tankovaní na čerpacích staniciach Shell. Výhoda spočíva v tom, že môžete palivo čerpať so zľavou až 4 centy  (pri klasickom) a 8 centov pri prémiovom palive. Čo u mňa v preklade znamená, že nemusím chodiť tankovať lacnejší benzín do Rakúska, pretože ho s touto zľavou za rakúsku cenu získam tu. Navyše neprichádzam o vernostné Shell body, ktoré zbieram tiež. Zľava sa dá využiť trikrát za mesiac, čo na moje dve plné nádrže mesačne bohate stačí.

Aplikácia ponúka aj ďalšie výhody, ktoré sa pravidelne obmieňajú a sú časovo limitované. Zaujímavá môže byť aj zľava na cestovné poistenie Union, kondičné jazdy či zľava na kúpu kolobežky. Okrem mobilnej aplikácie má vernostný program aj webovú stránku www.extravyhody.o2.sk. Tam nájdete aj kompletný zoznam zliav.

Treba úprimne povedať, že niekedy sú ponuky zaujímavé a býva aj obdobie, že žiadnu zľavu nevyužijete. Teda ja osobne, okrem tej tankovacej. Verím, že O2 Extra výhody dlho prežijú, pretože tankovať potrebujem.

Ak používate iného operátora, skúste sa informovať na vernostný program aj vy. Môžete ušetriť.

Kompletný seriál TOUCHIT odporúča hľadajte TU.

Tomas Buransky

Tomas Buransky
Mám rád nové veci a preto je skvlelé, že vďaka mojej práci sa môžem venovať marketingu v spojení s tými najnovšími technológiami.