Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Úspešného topmanažéra z telekomunikačnej oblasti Tomáša Jašša získal po jeho odchode z konkurenčnej spoločnosti Benestra do svojich radov operátor Slovanet. Tomáš Jaššo bude pôsobiť na novovzniknutej pozícii riaditeľa pre business development a podieľať sa tak na zmenách strategického smerovania firmy v oblasti nových služieb, zvýšeniu jej podielu na trhu a ďalšom rozvoji.

Bratislava 17.6.2015 – Spomedzi viacerých atraktívnych pracovných ponúk si vrcholový manažér Tomáš Jaššo vybral telekomunikačného operátora Slovanet. Nastúpil tu na novovytvorenú pozíciu riaditeľa pre business development, ktorá bola prispôsobená na mieru jeho skúsenostiam a zameraniu. V najbližšom období sa Tomáš Jaššo chce zamerať na rozvoj obchodu v oblasti nových typov riešení a služieb, ktoré budú nadstavbou dnes už komoditných služieb internetu či prenosu dát a hlasu. Medzi ne budú patriť napríklad pokročilé cloudové aplikácie a riešenia, manažované Wi-Fi siete alebo inteligentné kamerové systémy a aplikácie.

„Musím sa úprimne priznať, že do Slovanetu ma to ťahalo už dávnejšie. Vnímal som ho ako profesionálnu, flexibilnú, technologicky vyspelú a zákaznícky orientovanú firmu. Cítil som, že Slovanet má veľký potenciál, hlavne ľudský. Moje prvé dni vo firme moje očakávania potvrdili“, delí sa Tomáš Jaššo so svojimi úvodnými skúsenosťami. „Na novom mieste chcem predovšetkým využiť mojich 13 rokov skúseností z oblasti riadenia obchodu, zvýšiť podiel Slovanetu na telekomunikačnom trhu vo všetkých kľúčových segmentoch a pomôcť strategicky smerovať firmu v oblasti nových služieb, obchodu a ďalšieho rozvoja. Taktiež priniesť nové myšlienky a nápady, ktoré pomôžu zo Slovanetu spraviť ešte silnejšiu spoločnosť“, dodáva Tomáš Jaššo.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.