Fanúšikovia hernej série Tomb Raider a Spin-off hier Lara Croft sa môžu tešiť na animovaný seriál.

Dostupný bude na Netflixe od 10. októbra, zatiaľ nie je špecifikované na akých trhoch. Nedá sa určiť či bude dostupný aj pre slovenského diváka. Po tom, čo vyšla remasterovaná séria Tomb Raider I-III je ohlásené aj pokračovanie z novej série hernej ságy Tomb Raider. Novinku na Unreal Engine 5 očakávame na budúci rok a má priniesť ešte väčšiu voľnosť pohybu.

Animovaná séria má byť umiestnená na časovej osi po trilógiách Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider a Shadow of the Tomb Raider. Tentoraz sa Lara vydá po stope silného čínskeho artefaktu, ktorý jej bol ukradnutý práve z jej sídla Croft Manor. Nové dobrodružstvo ju zavedie do lokalít v rôznych častiach sveta. Tam bude musieť preveriť svoje schopnosti, samu seba a rozhodnúť sa, akým typom hrdinu sa chce stať.

Seriál bude animovať štúdio Powerhouse Animation. Lare prepožičia svoj hlas herečka Hayley Atwell, ktorú ste mohli vidieť napríklad v Mission: Impossible Odplata – Prvá časť. Okrem Lary sa v animovanej sérii objaví aj Zip (Allen Maldonado) a Jonah Maiava (Earl Baylon).

Fanúšikovia tejto hry si môžu zadarmo zahrať fanúšikovské edície, zväčša postavené na platforme TR 1-5. Vzhľadom na výkon dnešných počítačov nemajú žiadne nároky. Čím starší počítač, tým lepšie.

Zdroj: Netflix

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.