Server TorrentFreak publikoval ďalší z rebríčkov najsťahovanejších filmov na sieti torrent.

Leto v plnom prúde a my stúpame na 4 novinky na torrente. A to brutálne výživné. Na prvom mieste neprekvapivo Bad Boys. Návraty mávajú úspech, podobný sme videli pri Policajtovi z Beverly Hills. Na novinku sa tešíme, aj keď nedostala vysoké hodnotenie. Dá sa hovoriť o miernom nadpriemery.

whatcha-gonna-do-mike-lowrey meme animated gifZdroj: Tenor.com

Extrémne sa tešíme na A Quiet Place: Day One, ktorý bude hovoriť o tom, ako to všetko začalo. Odporúčame aj predchádzajúce dva filmy. Nájdete ich na niektorých streamovacích službách.

Pokračujeme s ďalšou peckou a tou je Deadpool & Wolverine. Odporúčame všetkým, aj odporcom podobného žánru s mega hrdinami. Toto je taká „somarina“, že vás to skutočne bude baviť. A takisto odporúčame minulých Deadpoolov. Je to vtipné a od prvej chvíle viete, že toto bude niečo nové v žánre akčných filmov, celkom určite až komédií.

Kill je akčný film, kde vo vlaku budú dvaja zabijaci z vycvičeného komanda čeliť prepadnutiu vlaku. Takéto filmy máme radi a veríme, že si snímok vychutnáte aj vy.

Štatistiky sú orientačné na základe sťahovaní z BitTorrentu a podieľajú sa na nich rôzne formy filmov. Teda napríklad Web-DL, Webrip, HDrip, DVDrip, BDrip atď. Odporúčame aj rebríček na Netflixe.

PriečkaMinulý týždeňNázov filmuHodnotenie na IMDb
1(…)Bad Boys: Ride or Die6.8
2(1)Kingdom of the Planet of the Apes7.1
3(…)A Quiet Place: Day One7.5
4(…)Deadpool & Wolverine8.2
5(3)Furiosa: A Mad Max Saga7.9
6(2)Horizon: An American Saga – Chapter 16.9
7(7)Dune: Part Two8.8
8(5)Godzilla x Kong: The New Empire6.3
9(…)Kill7.8
10(8)Civil War7.4

Zdroj: TorrentFreak

Prečítajte si aj:

TOP 10 najobľúbenejších filmov na internete – 28. týždeň

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.