Dizajnovému jazyku série Galaxy S21 zostane aj tento model verný.

Minuloročné modely Galaxy S20 nemali cenu nastavenú príliš priaznivo. Aj z tohto dôvodu bol model Galaxy S20 FE veľmi vítaný. Dostupná „vlajková loď“ ponúkla veľa hudby za pomerne málo peňazí a stala sa veľmi úspešnou. To isté sa očakáva aj od tohtoročnej verzie Galaxy S21 FE, na ktorú sa nám naskytol prvý pohľad.

Leaker OnLeaks nám poskytol prvý pohľad na zariadenie, ktoré je veľmi podobné modelu Galaxy S21, vrátane nového dizajnu zostavy fotoaparátov. Modul však nie je súčasťou kovového rámu a namiesto toho vyčnieva zo zadného panela. V porovnaní s Galaxy S21 bude tento smartfón o niečo väčší. Ponúkne totiž až 6,4-palcový displej.

Fotoaparát S21 FE bude taktiež dodávaný s tromi objektívmi, pričom je potrebné poznamenať, že oproti Galaxy S21 príde k určitému „downgradu„. Zdroj tvrdí, že Samsung má v pláne zopakovať úspech modelu Galaxy S20 FE, čo znamená, že sa opäť dočkáme funkcií aktuálnej vlajkovej lode, ale za prijateľnejšiu cenu.

O tom, kedy bude telefón predstavený, sa zatiaľ nehovorí. Očakávame však, že dorazí na niekedy v júli alebo auguste. Cena by mohla rovnako prekvapiť.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Galaxy S20 FE: Samsung končí s Exynos verziou, nahradí ju „nový“ Snapdragon

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.