HONOR Magic V zaujme tenkým dizajnom s kvapkovým pántom, ktorý sa postará o takmer nulovú medzeru pri zložení. Nechýba kvalitná súprava fotoaparátov alebo špičkový čip Snapdragon 8 Gen 1 5G.

Zdroj: Honor
Honor V

Ešte pred oficiálnym uvedením na európsky trh na MWC v Barcelone bolo možné vidieť vlajkový skladací telefón HONOR Magic V, v Prahe. Prvý prémiový skladací telefón značky HONOR vyniká efektným dizajnom, unikátnym kvapkovým pántom ale aj kvalitnou výbavou fotoaparátov. HONOR navyše ponúka využitie vonkajšieho aj vnútorného displeja vrátane režimu niekoľkých okien. Novinku poháňa špičkový najnovší čip Snapdragon 8 Gen 1. Prekvapením je aj bohaté príslušenstvo priamo v balení. Prinášame jeho prvé reálne fotky.

Honor VZdroj: Honor

Ultra tenký dizajn a unikátny kvapkový pánt

Na prvý pohľad vás zaujme tenký dizajn. Telefón sa tak hodí pre ľudí, ktorí hľadajú možnosť väčšej obrazovky, ale v zatvorenom stave príjemne padne do ruky aj tým, ktorí hľadajú skôr menšie zariadenia. Telefón je totiž plne ovládateľný aj z vonkajšieho displeja. Napíšete si správu, e-mail alebo prezriete internet bez toho, aby ste telefón museli otvoriť. Po rozbalení si potom môžete užiť zážitok z obrazovky takmer veľkosti tabletu.

Vďaka používateľskému rozhraniu Magic UI 6.0 si túto veľkú obrazovku môžete rozdeliť na dve menšie okná, ale môžete pridať aj plávajúce okno navyše. Pohodlne tak si tak napr. otvoríte kalendár ak tomu si vo vedľajšom okne napíšete e-mail bez akéhokoľvek prepínania.

Vďaka využitiu dizajnu pokročilej technológie kvapkového pántu, je HONOR Magic V vôbec najtenší v porovnaní s podobnými produktmi na trhu a má perfektne symetrické telo. Pri zatvorení je tak takmer nulová medzera. Vďaka tomu je telefón aj v zloženom stave veľmi tenký a navyše sa tiež zabráni príp. mechanickému poškodeniu displeja.

HONOR Magic V je vybavený 6,45” a 44° zakriveným OLED displejom, pokiaľ je zložený. Dosahuje širší pomer strán 21.3:9, ktorý je ďaleko pred inými skladačkami na trhu. Vďaka inovatívnemu kvapkovému pántu sa HONOR Magic V rozloží do extra širokého 7,9” ničím neprerušeného displeja. Máte naozaj zážitok, akoby ste mali v ruke tablet, ktorý je oveľa pohodlnejší na prezeranie akéhokoľvek obsahu alebo multitaskingu v práci.

HONOR Magic VZdroj: Honor
HONOR Magic V

Obrazovky na HONOR Magic V podporujú 100% DCI-P3 farebný gamut s až 1,07 miliardami farieb. S obnovovacou frekvenciou až 120Hz zaručí dokonalý zážitok pri sledovaní filmov, surfovaní na internete alebo hraní hier. HONOR Magic V je prvý skladací šikovný telefón s certifikáciou IMAX Enhanced.

Vďaka zliatine vysoko odolného titánu, zirkónových kovov a vysoko odolných uhlíkových vlákien, ktoré dokážu redukovať hustotu, je HONOR Magic V extrémne ľahký a vyvážený, keď ho držíte v ruke.

HONOR Magic VZdroj: Honor
HONOR Magic V

Dynamický výkon poháňaný najnovším Snapdragonom 8

HONOR Magic V je prvý skladací šikovný telefón poháňaný novinkou od Qualcomm, čipom Snapdragon 8 Gen 1 s 5G procesorom, zaručujúci tak vynikajúci výkon hodný vlajkovej lodi. Vďaka podpore posledného Adreno GPU, dokáže HONOR Magic V zvýšiť výkon až o 30% s porovnaním s predchádzajúcou generáciou, zvládne tak väčšiu produktivitu aj vyššiu rýchlosť. HONOR Magic V je vybavený 12 GB RAM a možnosťou rozšírenia na externé úložisko až na 256 GB.

HONOR Magic VZdroj: HONOR
HONOR Magic V

Revolučný systém fotoaparátov

HONOR pokračuje ďalej s vytváraním vychytávok pre ešte lepšie fotenie. HONOR Magic V má systém 4 fotoaparátov: 50 MPx zadný fotoaparát s podporou AI, ďalej 42 MPx predný fotoaparát pre fotky a videá v troch režimoch: nočné, HDR, Zoom. Vďaka technológii HONOR Image Engine, pokročilým systémom pre obrázky vylepšenou umelou inteligenciou dokáže HONOR Magic V vytvoriť pekné fotky za rôznych okolností.

Ďalšia úroveň zabezpečí a bezpečnostných vychytávok

S duálnym bezpečnostným systémom (HTEE+QTEE) je HONOR Magic V schopný zaistiť vysoké bezpečnostné požiadavky. HONOR Magic V má tiež oddelený bezpečnostný čip na zaistenie maximálnej bezpečnosti pre heslá alebo biometrické údaje ako odtlačok prsta.

HONOR Magic VZdroj: Honor
HONOR Magic V

HONOR Magic V bol uvedený v troch farebných prevedeniach: Black, Space Silver a Burnt Orange. Priamo v balení nájdete aj bohaté príslušenstvo: 66 W nabíjací adaptér, 66 W nabíjačka do auta, dva káble a tiež dizajnový kryt so stojanom.

Zdroj: www.hihonor.com/sk, vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.