Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulých dní.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Ako na prenos dát z iPhonu na Android

Pokiaľ plánujete prejsť z iPhonu na smartfón so systémom Android, možnože vám pomôže oficiálna aplikácia od Googlu s názvom Switch to Android. Google ju vyvinul s cieľom zjednodušiť a zoptimalizovať prenos dát medzi starým a novým telefónom s dvoma rôznymi operačnými systémami do najvyššej možnej miery. Viac sa dozviete v článku nižšie.

2. Ponorte sa do tajov herného priemyslu

Hranie špičkovej hry s výborným vizuálnym zážitkom, zaujímavým a prepracovaným príbehom a mnohohodinovým herným časom patrí k tým najkrajším relaxačným a pritom veľmi stimulujúcim činnostiam. Premýšľali ste už ale niekedy nad tým, koľko ľudí sa vlastne zúčastnilo na jej tvorbe, ako dlho to celé trvalo a koľko peňazí to vlastne stálo? Viac sa dozviete v článku nižšie.

3. Auto so športovým duchom?

Nová Fabia Monte Carlo s 1,5 litrovým benzínovým motorom vyzerá jednoducho úžasne. Hlavne v červenej farbe, akú sme mali na test. presné označenie testovaného modelu je 1.5 TSI, 110 kW/150 k, 7° AP. Cena základného modelu Fabia Monte Carlo je 20 780 eur. Viac sa dozviete v článku nižšie.

4. Otestujte svoj smartfón

Na Google Play nájdete Burnout Benchmark, ktorý poriadne preverí smartfón. Minimálne Xiaomi 12 Pro preveril poriadne. Test sa nepodarilo dokončiť a v stres teste s vysokým výkonom bolo vidno zahrievanie CPU nad 60 °C a následné zníženie výkonu procesorovej časti, grafického jadra ako aj neurálnej jednotky. Zahrievanie smartfónu bolo citeľné aj na jeho zadnej časti. Viac o tomto teste sa dozviete v článku nižšie.

5. Pripravte sa na bežeckú sezónu

Len pred pár dňami sme priniesli prvý pohľad na vtedy ešte nepredstavené hodinky Polar Pacer Pro, ktorých fotografie sa objavili na internete. Netrvalo dlho a Polar tieto hodinky oficiálne oznámil – spoločne s lacnejším modelom Pacer. Viac o týchto ambicióznych hodinkách sa dozviete v článku nižšie.

Prečítajte si aj:

Značky: