Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulého týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Prečo som sa od COROSU vrátil ku Garminu

Garmin sa na trhu so športovými hodinkami presadil do takej miery, že pri niektorých modeloch sa k nim iba ťažko hľadá alternatíva. Sám som sa o tom presvedčil, keď som pred nejakým časom hľadal náhradu za fénix 6X, a nielen z ponuky čerstvo predstavenej série fénix 7 som si dlho nevedel vybrať. Na začiatku ma pri nej odrádzalo niekoľko prvkov výbavy, ktoré som nakoniec prekusol, a po malom dobrodružstve s hodinkami COROS Vertix 2 som sa opäť vrátil ku značke Garmin. V článku spomeniem niektoré moje zistenia z niekoľkomesačného používania hodiniek COROS Vertix 2, ako pravdepodobne jedinej  priamej konkurencii k hodinkám Garmin fénix. Recenziu na COROS Vertix 2 nájdete TU.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Týchto sedem potravín by ste nikdy nemali grilovať

Jar a leto sú obdobím grilovačiek, keď si mnohí z nás radi na grile opečú svoje obľúbené pochúťky. Ako však informuje portál Tomsguide.com, nie všetky potraviny sa na tento spôsob tepelnej úpravy hodia. Toto je zoznam siedmich, ktoré by sa na rozpálený gril nemali dostať, respektíve si pri príprave niektorých treba dávať obzvlášť veľký pozor.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Netflix stráca používateľov: Vidí, keď ho používate viacerí a nemali by ste

Podľa aktuálnych prieskumov to vyzerá, že v Španielsku má firma o 1 milión používateľov menej. Dôvodom je novo zavedené prísnejšie dohliadanie nad zdieľaním hesiel a používaním služby mimo domácnosť. Tento výsledok sa zatiaľ nedá brať ako vyslovený neúspech, pretože na potvrdenie trendu ubúdajúceho počtu používateľov budeme potrebovať ešte niekoľko mesiacov. To za predpokladu, ak vôbec takýto trend nastane alebo je toto jeho začiatok. Štúdia firmy Kantar ale nateraz s istotou hovorí o úbytku používateľov.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Huawei FreeBuds 5: Excelentné slúchadlá s atypickým dizajnom (RECENZIA)

Huawei FreeBuds sú slúchadlá, o ktorých ste už pravdepodobne počuli, pokiaľ ste si v posledných rokoch kupovali nové bezdrôtové slúchadlá. Tento čínsky výrobca ponúka celkovo tri produktové rady – FreeBuds i, čo sú štuple s atraktívnym pomerom cena/kvalita v strednej triede, základné FreeBuds s kôstkovým dizajnom, ktorých piatu generáciu zhodnotím v tejto recenzii a FreeBuds Pro, čo sú štuple v prémiovom segmente bezdrôtových slúchadiel.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Aj poľnohospodárstvo sa technologicky mení. A to aj na Slovensku

Aj poľnohospodárstvo prechádza vývojom a aj sem prenikajú výdobytky moderných technológií. Iste si pamätáte našu návštevu moderného vinohradu v Rakúsku pri ktorom sa pomocou drona rozpoznávajú choroby na viniči a následne sa na postihnutých častiach aplikuje ošetrujúca látka.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: