Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulých dní.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Ktoré hodinky merajú EKG?

Meranie EKG je funkcia, ktorú nájdete vo výbave niektorých inteligentných hodiniek, ktoré si môžete zakúpiť aj na Slovensku. V článku nižšie prinášame aktualizovaný zoznam hodiniek s touto funkciou, pričom dátum poslednej aktualizácie si môžete skontrolovať v nadpise článku.

2. POCO F4 GT: Výkon a displej na prvom mieste

POCO F4 GT je najnovšia vlajková loď značky POCO, ktorú je možné definovať prívlastkom „brutálne výkonný smartfón“ a takisto „herný smartfón“. Dáva to zmysel, nakoľko ten najvyšší možný výkon dnes naplno využijú iba hráči. Bežní používatelia si bohato vystačia so štandardným telefónom strednej triedy za 300 až 400 eur. Celú recenziu si môžete prečítať v článku nižšie.

3. Koniec nabíjačiek k mobilom? Ďalší výrobca ich ruší

Trend odstraňovania nabíjačiek z balení smartfónov pokračuje. Tentoraz ide o Sony. Výrobca uviedol na trh svoje dva smartfóny Sony Xperia 10 IV 5G a Sony Xperia 1 IV 5G. Výrazne tenšie balenie prezrádzalo, že ide o istú redukciu. Adaptér už teda nie je súčasťou balenia. Potvrdil nám to aj zdroj priamo zo Sony, keďže sme v redakcii nemali ani jeden z týchto telefónov na test. Viac o tejto problematike sa dočítate v článku nižšie.

4. Na Slovensko prichádza nová značka smartfónov a má ohúriť pomerom výkon/cena

Na slovenský trh vstupuje ďalší výrobca smartfónov. Je to značka TECNO, ktorá sa zameriava na čo najlepší pomer výkon/cena. Na Slovensku spoločnosť TECNO začína predávať päť modelov smartfónov z radov Camon a Spark. Viac o tejto novinke na našom trhu sa dozviete v článku nižšie.

5. Strácame záujem o kvalitu? Legendárna hi-fi značka oznámila bankrot

Značka Onkyo sa počas rokov stala stálicou hi-fi scény. Preslávila sa výrobou klasických hi-fi súprav, ako sú reproduktory a gramofóny, a neskôr aj AV prijímačov. Aj napriek tomu, že na trhu je už od roku 1946, zdá sa, že spoločnosť nedokázala držať krok s meniacim sa dopytom spotrebiteľov a podala žiadosť na bankrot. Viac sa dozviete v článku nižšie.

Prečítajte si aj:

Značky: