Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulého týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Lacný aj drahý televízor môžu vyzerať rovnako. Ako si vybrať ten správny?

Televízory sa dnes dizajnom veľmi nelíšia, ale inak môžu byť veľmi rozdielne. Dnešné smartfóny a televízory majú jednu spoločnú vlastnosť. Lacný aj drahý model môže pri zbežnom pohľade pre laika vyzerať veľmi podobne či rovnako, ale funkciami, výkonom a kvalitou zobrazenie môže ísť o diametrálne úplne odlišné prístroje. Prihliadnuť preto treba na viacero parametrov a funkcií. Viac o tejto téme sa dočítate na odkaze nižšie.

2. Samsung Galaxy S23: Pozrite si dizajn všetkých modelov

Do predstavenia novej série Galaxy S23 zostáva čoraz menej času. Nie je preto prekvapením, že už teraz sa na internet dostali všetky tri makety modelov Galaxy S23, S23+ a S23 Ultra. Tie nám zároveň potvrdzujú všetky dizajnové rozdiely, ktoré nové vlajkové telefóny spoločnosti Samsung budúci rok ponúknu. Viac o tejto téme sa dočítate na odkaze nižšie.

3. Xiaomi 12T Pro vs Motorola Edge 30 Ultra: Ktorý smartfón si kúpiť a prečo? (VIDEO TOUCHIT)

Xiaomi 12T Pro a Motorola Edge 30 Ultra patria medzi najatraktívnejšie smartfóny, ktoré prišli na trh na jeseň 2022. Oba telefóny ponúkajú 200 Mpx hlavný fotoaparát, procesor Snapdragon 8+ Gen 1 a disponujú rýchlym nabíjaním na úrovni 120, resp. 125 W.

Smartfóny sme v redakcii už dávnejšie otestovali a ich recenzie si môžete prečítať v samostatných článkoch. Viac o tejto téme sa dočítate na odkaze nižšie.

4. Dacia sa zmení a budete to vidieť aj na dílerstvách. Boli sme sa pozrieť osobne

Značka Dacia sa v tomto roku zmení. Dizajn zostáva verný základným hodnotám výrobcu s ešte väčšou viditeľnosťou. Prvým dílerstvom, ktoré je v novom dizajne je TT Cars v Trnave a to sme aj boli navštíviť. Zmeny je vidieť v exteriéri aj v interiéri. Viac o tejto téme sa dočítate na odkaze nižšie.

5. Lenovo ThinkPad Z13 a Z16: Najkrajšie ThinkPady aké ste kedy videli

Biznis segment nemusí znamenať len účelovosť a prednosť funkčnosti pred dizajnom. Lenovo spojilo všetko dokopy a má novú sériu notebookov na prácu. Lenovo ThinkPad Z13 a Z16 sú da modely z prvej generácie, ktorá prichádza s úplne novým ladením. Dostávate všetky spoľahlivé vlastnosti ThinkPadu vrátane legendárnej odolnosti alebo klávesnice odolnej voči poliatiu, zároveň ale aj nádherný vzhľad. Viac o tejto téme sa dočítate na odkaze nižšie.

Prečítajte si aj:

Značky: