Prečítajte si najzaujímavejšie témy uplynulých dní.

TOUCHIT výber prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. JOJ spustila vlastnú streamovaciu službu

Medzi udalosti tohto týždňa rozhodne patrí aj spustenie streamovacej služby televízie JOJ. Nová služba chce konkurovať predovšetkým “markizáckej” Voyo. Okrem vlastnej produkcie bude v samostatnej sekcii ponúkať aj celovečerné filmy a veľa ďalšieho. Viac o novinke sa dočítate v článku nižšie.

2. Nové paušály od Telekomu

Telekom oficiálne oznámil vynovené portfólio mobilných aj pevných služieb. Zmeny začnú platiť od 1. mája 2022, pričom sa budú týkať mobilných paušálovpevného internetu a televíznych služieb.

Zmien v ponuke Telekomu je skutočne veľa, avšak nie všetky aj potešia. Viac o novinkách v ponuke operátora Telekom sa dočítate v prehľadovom článku nižšie.

3. Séria Xiaomi 12 na Slovensku

Horúcou témou uplynulého týždňa je aj oficiálny príchod série Xiaomi 12 na Slovensko. Séria obsahuje modely Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 a Xiaomi 12X. Okrem ponuky, z ktorej si vyberie každý, do 10. apríla získate k predobjednávkam aj skvelé darčeky. Viac o ponuke sa dočítate v článku nižšie.

4. Telegram predstavuje riziko. Pravda o Telegrame

V bezpečnostnej téme sa venujeme komunikačnej platforme Telegram. Vo svojej podstatne sa dá zhrnúť, že Telegram je ešte menej zabezpečený ako Messenger. Je tomu ale skutočne tak? Na nami publikované informácie už zareagovala aj spoločnosť Telegram. Jej oficiálne vyjadrenie sme doplnili do článku nižšie.

5. Takto si vyrobíte elektrinu, ktorú vám nezdražia

Energetická kríza nemusí znamenať len to, že kilowatthodina elektriny od externého dodávateľa bude taká drahá, že si rozmyslíte, kedy pustíte televíziu a či budete kúriť na 18 alebo 20 °C. Môže znamenať aj to, že elektrina skrátka niekedy nebude k dispozícii vôbec. Čo ale robiť v takej situácii? Viac sa dozviete v článku nižšie.

Prečítajte si aj: