Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových riešení a produktov inteligentnej domácnosti, predstavuje kompaktný Wi-Fi Bluetooth USB adaptér Archer T600UB Nano. Novinka zaistí flexibilné bezdrôtové pripojenie pre všetky zariadenia tak, aby fungovala s najnovším dvojpásmovým Wi-Fi routerom.

Malý pomocník pre vysokú flexibilitu

Adaptér prijíma Wi-Fi signály na dvoch samostatných pásmach a vďaka podpore technológie 256QAM dokáže výrazne zvýšiť dátové rýchlosti. V pásme 2,4 GHz pridá 50 Mb/s navyše, čo umožňuje využitie rýchlosti až 200 Mb/s na bežné používanie, ako je prehliadanie webu na starších zariadeniach. V pásme 5 GHz dosahuje rýchlosť až 433 Mb/s, čo zaistí pohodlné streamovanie v HD kvalite či hranie online hier bez oneskorenia.

Vďaka miniatúrnemu elegantnému dizajnu stačí adaptér zapojiť do ľubovoľného USB portu počítača alebo laptopu a používatelia môžu ihneď objavovať jeho prednosti či už na cestách, alebo doma. Samotná inštalácia aj nastavenie zariadenia je jednoduché a intuitívne. Bezpečnosť bezdrôtového pripojenia zaisťujú šifrovacie štandardy WPA/WPA2/WPA3.

Bluetooth až pre sedem zariadení

Užívateľom starších zariadení bez Bluetooth príde vhod aj integrácia tejto technológie priamo v adaptéri. Po pripojení do USB portu počítača alebo laptopu je možné bezdrôtovo používať až sedem zariadení, napríklad Bluetooth slúchadlá, tlačiareň, myš, klávesnicu, chytrý telefón alebo herné ovládače.

Kľúčové vlastnosti adaptéra TP-Link Archer T600UB Nano:

  • Vysokorýchlostná dvojpásmová Wi-Fi s rýchlosťou až 633 Mb/s (433 Mb/s v pásme 5 GHz, 200 Mb/s v pásme 2,4 GHz)
  • Podpora Wi-Fi 5
  • Bluetooth 4.2
  • Nano dizajn pre trvalé pripojenie v USB
  • Pokročilé zabezpečenie bezdrôtovej siete pomocou štandardov WEP, WPA/WPA2/WPA3, WPA-PSK/WPA2-PSK, WPA3-SAE
  • Operačný systém Windows 11/10/8.1/8/7 pre Wi-Fi
  • Operačný systém Windows 11/10/8.1/7 pre Bluetooth

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/adapter/archer-t600ub-nano/

Značky: