Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový výkonný prístupový bod EAP623-Outdoor HD od renomovanej spoločnosti TP-Link, dodávateľa sieťových riešení pre domácich a firemných užívateľov, ponúka bezdrôtové pripojenie s podporou Wi-Fi 6 a vyniká schopnosťou obslúžiť vysoký počet klientskych zariadení.

Ešte lepšie pokrytie vďaka vyspelým technológiám

Vonkajší dvojpásmový prístupový bod TP-Link EAP623-Outdoor HD nájde využitie predovšetkým v prostrediach s vysokou hustotou (HD, High Density) užívateľov, ako sú vonkajšie amfiteátre, hudobné festivaly, športové štadióny, námestia, stanice, tržnice, kúpaliská či vonkajšie reštaurácie a kaviarne . Stabilné pripojenie s rýchlosťou až 1,8 Gb/s (1 201 Mb/s v pásme 5 GHz, 574 Mb/s v pásme 2,4 GHz) má vďaka horizontálne a vertikálne polarizovaným šikovným anténam a výkonnému zosilňovaču dosah okolo 300 metrov.

S technológiami OFDMA a MU-MIMO dokáže pripojiť až tisíc klientov vo veľkých priestoroch bez toho, aby dochádzalo k akýmkoľvek oneskoreniam, a to vďaka dostatočnej šírke pásma, ktorú prístupový bod poskytuje. Inteligentné algoritmy automaticky vyberajú optimálne prenosové vzorce, čím dochádza k vylepšeniu výkonu a dosahu.

Vysoká odolnosť

Samotné telo prístroja vďaka krytiu IP67 veľmi dobre odolá nepríjemným poveternostným podmienkam, ako je vysoká vlhkosť, mráz, sneženie, dážď, ale aj horúco. Vydrží aj zásah bleskom do 6 kV a jeho funkčnosť nezmení ani veľká prašnosť. Nájde tak uplatnenie aj v náročných prostrediach výrobných alebo skladovacích areálov.

Podpora Omada Mesh

TP-Link EAP623-Outdoor HD podporuje technológiu Omada Mesh, vďaka ktorej je možné bezdrôtové pripojenie medzi ďalšími prístupovými bodmi aj na väčšie vzdialenosti. Stredobodom takejto siete je hlavný prístupový pod, ktorý je pripojený káblom a ostatné prístupové body sa k nemu bezdrôtovo pripájajú. Vzniká tak ucelený systém poskytujúci kvalitné Wi-Fi s plynulým prepínaním, ktoré používateľ ani nepostrehne.

Jednoduchá centralizovaná správa

Prístupový bod je možné spravovať samostatne zo vstavaného webového rozhrania alebo je možné začleniť do systému Omada SDN, ktorý zjednocuje prístupové body, prepínače a routery. Všetky integrované zariadenia je potom možné jednoducho spravovať z jedného rozhrania pomocou kontroléra alebo mobilnej aplikácie. Takéto riešenie s centralizovanou správou je vhodné pri nasadení väčšieho počtu prístupových bodov, kedy sa výrazne zjednodušuje konfigurácia, správa a dohľad celej siete.

Kľúčové vlastnosti routera TP-Link EAP623-Outdoor HD:

  • Rýchlosť až 1,8 Gb/s (1 210 Mb/s v pásme 5 GHz, 574 Mb/s v pásme 2,4 GHz)
  • Podpora Wi-Fi 6
  • Technológie MU-MIMO a OFDMA
  • Konektivita s vysokou hustotou prevádzky (až 1000 klientov)
  • Dlhý dosah okolo 300 metrov (v pásme 5 GHz)
  • Stupeň krytia IP67
  • Podpora Omada Mesh
  • Podpora Omada SDN
  • Napájanie PoE+

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/business-networking/omada-wifi-outdoor/eap623-outdoor-hd/

Značky: