Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TP-Link, popredný dodávateľ sieťových riešení a produktov inteligentnej domácnosti, prichádza na trh s komplexným metalickým dohľadovým riešením vhodným najmä do firemného segmentu. Samotné riešenie zahŕňa sieťové kamery, sieťové videorekordéry, switche, VMS a platformy pre správu. Na slovenskom trhu budú jednotlivé komponenty tejto značky dostupné iba u špecializovaných distribútorov, s ktorými TP-Link už niekoľko rokov úspešne spolupracuje.   Spoločnosti PCV Computers a ASM (1100MEGA Distribution s.r.o.) budú kamery a príslušenstvo VIGI dodávať na trh prostredníctvom vyškolených systémových integrátorov, ktorí ich v rámci svojich projektov nainštalujú a uvedú do prevádzky. 

Hlavným prvkom každého profesionálneho dohľadového systému sú kamery. A čím väčší je monitorovaný priestor, tým viac je kľúčová kvalita záznamu aj kvalita samotnej kamery. Kovové kamery VIGI s podporou algoritmov umelej inteligencie ponúkajú efektívnu detekciu osôb, vozidiel či ďalších objektov, ktoré treba monitorovať. Súčasne detekujú narušenie oblasti, prekročenie určitej línie či sabotáž samotnej kamery.

PCV Computers

Jedným zo špecializovaných distribútorov, ktorý kamery VIGI bude dodávať, je spoločnosť PCV Computers. Tá sa dlhodobo venuje distribúcii sieťových produktov, VoIP a surveillance na českom, slovenskom a rumunskom trhu. Pre svoju vysokú profesionalitu a prozákaznícky prístup bola spoločnosť opakovane ocenená, v roku 2023 dokonca prvým miestom v prestížnej ankete distribútor roka v kategórii Špecializovaný distribútor. Partneri spoločnosti PCV Computers oceňujú nielen prepracovanú logistiku, ale aj predpredajnú, projektovú aj popredajnú podporu a efektívnu spoluprácu pri realizácii zložitých zákaziek.

ASM (100MEGA DISTRIBUTION S.R.O.)

Druhým distribútorom je spoločnosť ASM, ktorá bola založená v roku 1991 a od tohto roku pôsobí úspešne v oblasti priameho dovozu a distribúcie technológií pre platformy dátových a komunikačných sietí. V roku 2017 sa ASM začlenila do spoločnosti 100MEGA Distribution a vďaka tomuto spojeniu rozšírila svoju ponuku tovaru a služieb.   Podobne ako pri PCV Computers, tak aj u ASM partneri kvitujú kompletný obchodný servis s dôrazom na poskytovanie pridanej hodnoty spočívajúci najmä v širokej palete predpredajných i popredajných služieb, kompletnej technickej podpory, systému zápožičiek, nadštandardného servisu, pravidelných školení a starostlivosti o klientov po celej SR a ďalších. krajín. Medzi dominantné oblasti činností spoločnosti ASM patrí poskytovanie komplexných služieb v oblasti sietí LAN/WAN a môže sa chváliť radom významných referencií zo štátnej správy a súkromného sektora.

Obaja vybraní distribútori majú bohaté skúsenosti, čo sa kamier týka“, hovorí Ivo Wartalský, VIGI Sales Manager CZ/SK spoločnosti TP-Link Czech s.r.o., a dodáva: „Súčasne v nich získavame partnerov, o ktorých sme presvedčení, že s našimi produktmi a značkou budú zaobchádzať maximálne profesionálne“.

Kamery vrátane ďalšieho príslušenstva VIGI začnú obaja distribútori ponúkať od júna tohto roku.

Viac informácií o kamerovom systéme VIGI a jednotlivých produktoch nájdete na www.tp-link.com/cz/vigi

Značky: