Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Americká komerčná tlačiareň presúva ofsetovú prácu na hárkové atramentové tlačové zariadenie B2, definujúce kvalitu tlače budúcnosti, od spoločnosti Ricoh, s cieľom rýchlejšie produkovať vyššiu kvalitu tlače s menšími nárokmi na personál.

Prvotriednu kvalitu produkovanú hárkovým atramentovým zariadením Ricoh Pro Z75 B2 predviedla beta stránka Heeter.

Americká komerčná tlačiareň presunula ofsetovú prácu na túto technológiu definujúcu budúcnosť, produkujúcu  vyššiu  a rýchlejšiu kvalitu tlače s menšími nárokmi na personál. Kirk Schlecker, prezident spoločnosti Heeter, poznamenáva: „V priebehu rokov sme videli, že atramentové tlačiarne dokážu poskytnúť lepšiu kvalitu ako ofset, za kratší čas a s menším stresom pre našich zamestnancov. Ricoh Pro Z75 je ďalším krokom v tomto vývoji.“

Ricoh Pro Z75 predstavuje transformačné možnosti výnimočnej kvality a produktivity

Medzi zástupcami komerčných tlačiarní z Francúzska, Veľkej Británie, Španielska a Dánska, ktorí navštívili Heeter, aby osobne zhodnotili Pro Z75, bol Rafael Mari, spoluzakladateľ francúzskej online tlačiarne Realisaprint.com. Poznamenal, že: „Sme pod väčším tlakom, aby sme poskytli širšiu škálu a aplikácie no zároveň dodržali prísnejšie termíny. Deje sa tak na pozadí zvyšujúcich sa nákladov na suroviny a energie, ako aj tlaku na dodávateľský reťazec a zamestnancov. Kombinácia kvality tlače a všestrannosti produktu Pro Z75 dokonale uspokojuje dopyt po vizuálne ohromujúcej, rýchlej a prispôsobenej komunikácii pri zabezpečení nákladovej efektívnosti.

Automatické hárkové tlačové zariadenie Ricoh Pro Z75 B2 ponúka výhody atramentovej tlače s nízkymi prevádzkovými nákladmi a vysokou produktivitou. Vďaka najnovším tlačovým hlavám a atramentom Ricoh sú tlačové výstupy s najvyššou kvalitou a výkonom, aké komerčné tlačiarne hľadajú. Vďaka podpore malých tlačových sérií a zrýchleniu prechodu z ofsetovej na digitálnu tlač umožňuje komerčným tlačiarňam objaviť nové spôsoby, ako dosiahnuť vyššie štandardy pre produktivitu, kvalitu obrazu a flexibilitu.

„Nikdy nebol lepší čas na inováciu s atramentovou technológiou,“ hovorí Eef de Ridder, viceprezident pre grafickú komunikáciu, Ricoh Europe: „Prechod na digitálne technológie sa zrýchľuje rekordnou rýchlosťou. Model Pro Z75 prináša výkonnú kombináciu vysokej produktivity a vysokej kvality. Vďaka tejto digitálnej technológii tak existuje viac príležitostí na efektívne využitie variabilných tlačových dát, čo ofset neumožňuje.“

Dostupnosť Ricoh Pro Z75 v regióne EMEA sa predpokladá v polovici roku 2023.

Značky: