Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Portfólio najpredávanejších atramentových riešení na svete na výstave drupa.

Spoločnosť Ricoh dnes oznámila, že v štvrťročnom prieskume IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker (Calendar 2023) získala celosvetové prvenstvo v podiele na trhu vysokorýchlostných atramentových systémov s kontinuálnym podávaním pre rok 2023.

„Atramentová technológia Ricoh je založená na viac ako 50 rokoch nepretržitého výskumu a inovácií,“ povedal Gavin Jordan-Smith, senior viceprezident a generálny riaditeľ, vedúci divízie globálnej stratégie predaja a predaja RICOH Graphic Communications v Severnej Amerike, RICOH Graphic Communications. „Naďalej investujeme do vývoja komplexných riešení na kľúč, ktoré zahŕňajú našu špičkovú atramentovú technológiu, softvér a služby, čo umožňuje našim zákazníkom bezproblémovo preklenúť prechod od ofsetu k digitálu.“

Trh s atramentovými zariadeniami v posledných rokoch rýchlo rastie a odhaduje sa, že do roku 2029[1] dosiahne 125,9 miliardy USD , pretože čoraz viac spoločností sa snaží riešiť nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily, rastúce náklady na materiál, menšie objemy tlače a väčší dôraz na udržateľnosť.

Spoločnosť Ricoh, ktorá bola na tohtoročnom Inkjet Summite vyhlásená za „Spoločnosť, na ktorú si treba dávať pozor„, nedávno uviedla na trh svoju vlajkovú loď RICOH Pro™ VC80000, ktorá ponúka výrazný pokrok v rýchlosti tlače, kontrole kvality a správe farieb, ako aj zvýšenie produkcie a analýzu, automatizáciu a prediktívnu údržbu riadenú umelou inteligenciou. Model Pro VC80000 a rozšírené portfólio atramentových tlačiarní Ricoh je na veľtrhu drupa vystavené spolu s najnovšími inováciami v oblasti softvéru, služieb a udržateľnosti.


[1] https://www.smithers.com/services/market-reports/printing/the-future-of-inkjet-printing-to-2029, “The Future of Inkjet Printing to 2029”, Smithers, 29. februára 2024.

Značky: